Whoopie pies cu ciocolata alba si portocale

de gospodariu in Prajituri, 23 Ian 2016 | 992 vizualizari

 

"Nicio zi fara ciocolata."

 

INGREDIENTE

  • Pentru fursecuri:
    • 300 g faina;
    • 1 lingurita praf de copt;
    • sare;
    • 1 linguriţă rasă de praf de copt;
    • 6 lingurite de unt nesarat;
    • 200 g zahar;
    • 3 ouă;
    • 1 linguriţă rasă de esenta de portocale;
    • 100 g lapte;
    • zeama de la o portocala si coaja ei rasa;
    • colorant Wilton portocaliu;
    Pentru crema:
    • o cutie de mascarpone;
    • o ciocolata alba;
    • 2 linguriţe de ghimbir confiat si maruntit;
    • 2-3 linguri zeama de portocala;
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Whoopie pies cu ciocolata alba si portocale:

Cuptorul trebuie preincalzit. Intr-un vas se amesteca faina cernuta, praful de copt, sarea si bicarbonatul.


Separat se bate zaharul cu untul, la mixer si se adauga si ouale, unul cate unul.


Se amesteca esenta de portocale cu laptele si colorantul portocaliu si se adauga peste aluat si cu amestecul de făină. Se adauga si zeama si coaja de portocala rasa. Se amesteca bine.


Se coace la cuptor in jur de 10-15 minute, apoi se lasa la racit.


Penru a prepara crema vom mixa crema de mascarpone cu ciocolata alba topita,ghimbirul confiat si maruntit si cu zeama de portocala.


La final se lipesc fursecurile doua cate doua cu crema.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Whoopie pies cu ciocolata alba si portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Gherca Daniela 1

25.01.2016, 12:50

minunate!

Rocsi 1

28.01.2016, 18:11

Cred ca sunt minunate la gust!

gospodariu 1

29.01.2016, 22:19

va multumesc,dragii mei pentru aprecieri!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de ciocolata si miez de nuca