Whoopie pies cu ciocolata alba si portocale

de Patty in Prajituri, 23 Ian 2016 | 2477 vizualizari

 

"Nicio zi fara ciocolata."

 

INGREDIENTE

  • Pentru fursecuri:
    • 300 g faina;
    • 1 lingurita praf de copt;
    • sare;
    • 1 linguriţă rasă de praf de copt;
    • 6 lingurite de unt nesarat;
    • 200 g zahar;
    • 3 ouă;
    • 1 linguriţă rasă de esenta de portocale;
    • 100 g lapte;
    • zeama de la o portocala si coaja ei rasa;
    • colorant Wilton portocaliu;
    Pentru crema:
    • o cutie de mascarpone;
    • o ciocolata alba;
    • 2 linguriţe de ghimbir confiat si maruntit;
    • 2-3 linguri zeama de portocala;
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Whoopie pies cu ciocolata alba si portocale:

Cuptorul trebuie preincalzit. Intr-un vas se amesteca faina cernuta, praful de copt, sarea si bicarbonatul.

Separat se bate zaharul cu untul, la mixer si se adauga si ouale, unul cate unul.

   Se amesteca esenta de portocale cu laptele si colorantul portocaliu si se adauga peste aluat si cu amestecul de făină. Se adauga si zeama si coaja de portocala rasa. Se amesteca bine.

    Se coace la cuptor in jur de 10-15 minute, apoi se lasa la racit.

Penru a prepara crema vom mixa crema de mascarpone cu ciocolata alba topita,ghimbirul confiat si maruntit si cu zeama de portocala.

La final se lipesc fursecurile doua cate doua cu crema.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Whoopie pies cu ciocolata alba si portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Gherca Daniela 1

25.01.2016, 12:50

minunate!

Rocsi 1

28.01.2016, 18:11

Cred ca sunt minunate la gust!

Patty 1

29.01.2016, 22:19

va multumesc,dragii mei pentru aprecieri!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crema desert cu oua si zahar caramel