Yogo-fresh cu zmeura

de MonaMimi in Prajituri, 10 Iun 2012 | 1928 vizualizari

 

Este un desert racoritor ,usor acrisor si in acelasi timp foarte fin.

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 8 oua
  • 8 linguri de apa
  • 16 linguri zahar
  • 16 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • crema:
  • 200 ml frisca
  • 200 ml iaurt
  • 1 plic gelatina
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri de zahar
  • decor:
  • 250 g zmeura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Yogo-fresh cu zmeura:

Blat:Bati albusurile cu cele 8 linguri de apa pana devin spuma,dupa care adaugi treptat cele 16 linguri de zahar si bati bine pana ce rezulta o spuma sticloasa si tare.Apoi adaugi galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt si omogenizezi usor compozitia.Coci blatul intr-o tava imbracata cu hartie de copt circa 30 minute.


crema:Bati iaurtul cu zaharul.apoi il amesteci cu frisca batuta spuma ,adaugand si zeama de lamaie pregatesti gelatina dupa instructiunile scrise pe plic o amesteci bine cu crema si dai la rece.Cand e rece blatul tai rondele cu un inel ,apoi scobesti in mijloc rondelele rezultate.In mijlocul lor pui crema,asezi deasupra zmeura si apoi o dai la rece 1 ora.

 

TIPS-URI

1

Poti insiropa rondelele cu un sirop in care ai pus diferite arome.

Daca ti-a placut reteta noastra "Yogo-fresh cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Sim0na 1

10.06.2012, 21:36

MonaMimi 1

10.06.2012, 22:05

andreea_angelo 1

19.11.2012, 17:36

bunee buneee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez la cuptor cu sos de zmeura