Zacusca

de gaby_gabytza in Zacusca, 21 Sep 2011 | 8125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg gogosari
  • 5 kg ceapa
  • 5 kg morcovi
  • 1 kg orez
  • 2 l ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca:

Spalam gogosarii, ii curatam de seminte si ii dam prin masina de tocat. Luam morcovul il spalam, il curatam si il dam prin razatoare. Ceapa o curatam si o dam prin masina de tocat.

Punem uleiul in oala si cand vedem ca s-a incins adaugam ceapa si o calim putin. Dupa aceea adaugam gogosarii si morcovii si ii lasam sa fiarba. Intre timp spalam orezul si il punem la fiert si il scurgem de apa. Il adagam cam pe la jumatatea timpului de fierbere in zacusca. Lasam sa fiarba pana cand se ingroasa si adaugam sare dupa gust.

Spalam borcanele si adaugam zacusca fierbinte in ele. Le infiletam bine si le punem o seara cu capacele in jos ca sa nu fiarba si le invelim cu o patura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

diaconta 1

21.09.2011, 17:36

ce culoare frumoasa are dar nu am auzit de orez in zacusca,doar in tocana de legume

Rocsi 1

21.09.2011, 19:57

si eu tot in tocana stiu de orez..bine ca zacusca nu am facut niciodata eu

Lau 1

02.10.2011, 22:22

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Zacusca cu vinete, gogosari si kapia