Zacusca

de Alexandra Burz in Zacusca, 5 Mar 2014 | 2117 vizualizari

 

Daca nu am avut timp in toamna ...postam acum reteta cand o servim :P

 

INGREDIENTE

  • 6 kg vinete
  • 3 kg gogosar
  • 3 kg ardei gras verde
  • 3 kg ardei kapia rosu
  • 2 kg ceapa
  • 2 l bulion
  • 2 l ulei de floarea sorelui
  • 100 gr piper boabe
  • 10 foi de dafin
  • sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca:


  1. Coacem vinetele, gogosarul si ardeii pe gratar.

  2. Ii curatam si ii dam prin masina de tocat carne.

  3. Ceapa o curatam si o dam prin masina de maruntit.

  4. Intr-o oalamare punem uleiul la incins.

  5. Adaugam ceapa.

  6. Cand aceasta devine cristalina adaugam ardeii.

  7. Dupa aproximativ jumtate de ora adaugam vinetele, bulionul, piperul si foile de dafin.

  8. Condimentam cu sare dupa gust.

  9. Amestecam continuu ca sa nu se prinda.

  10. Lasam la fiert aproximativ trei ore pana devine cremoasa.

  11. Punem in borcane, infiletam si le punem la loc racoros si ferit de soare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Rocsi 1

06.03.2014, 11:12

Buna

_Alina_ 1

06.03.2014, 11:17

Ubulika 1

07.03.2014, 12:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Zacusca rapida