Zacusca cu ciuperci

de Zamfira in Zacusca, 21 Sep 2012 | 2671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg. vinete
  • 2 kg. ciuperci
  • 1 kg. ceapa
  • 1 kg. ardei gras
  • 4 kg. gogosari
  • 1 l ulei
  • 1500 ml suc de rosii
  • boabe de piper, sare
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca cu ciuperci:

Vinetele, gogosarii si ardeii au fost copti, curatati si tocati. Ciupercile le-am curatat, spalat si taiat bucati mai maricele (folositi si coditele).


Ceapa curatata, spalata, tocata marunt se caleste foarte putin in ulei, apoi adaugam toate legumele, sucul de rosii si sare.


Timp de fierbere: 90 - 100 minute.


Spre final adaugam foile de dafin si boabele de piper.


Pentru a ne pregati de ambalare, spalam borcanele si le bagam in cuptorul incins pana devin foarte fierbinti.



Dupa care punem zacusca in borcane, cat timp acestea sunt fierbinti.



Se inchide ermetic si se pun inapoi in cuptorul fierbinte, dar cu focul stins si se lasa acolo pana se racesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Mihaela11_jo 1

22.09.2012, 13:17

Foarte apetisanta

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:45

elucubratiiculinare 1

24.09.2012, 17:12

am ratat-o anul acesta, vin la tine pt un borcanel?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Zacusca cu bureti