Zacusca cu ciuperci

de -Miti- in Zacusca, 6 Oct 2014 | 2016 vizualizari

 

Zacusca nu trebuie sa lipseasca din camarile noastre.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg ceapa
  • 1,5 kg gogosari
  • 1,5 kg ardei kapia
  • 1 kg ardei
  • 1,5 kg ciuperci de padure,fierte
  • 1 litru de ulei
  • 1 cutie mare de pasta de tomate
  • 4 linguri de sare
  • 3 foi de dafin Kotanyi
  • 1 lingura de piper boabe mozaic Kotanyi
  • 1 lingurita de piper macinat Kotanyi
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca cu ciuperci:

Curatam toate legumele. Dam mai intai ceapa prin robot,apoi ardeii. La urma dam si ciupercile.


Punem o jumatate de litru de ulei intr-o oala mare si adaugam ceapa.


O calim putin,doar pana cand isi schimba culoarea ,nu o lasam sa se rumeneasca.


Adaugam ardeii,ciupercile,pasta de tomate si restul uleiului,apoi condimentam cu sare,foi de dafin si piper.


Dupa ce incepe sa fiarba,dam la foc mic si amestecam cam la fiecare sfert de ora sau chiar mai des daca aveti o oala de care stiti ca se lipeste cam usor. Am fiert zacusca cam 3 ore.


Am spalat borcanele si le-am pus in tava de la cuptor sa se sterilizeze. Le-am lasat cam 15 minute,apoi am turnat zacusca fierbinte. Borcanele nu s-au spart,intrucat tava era de metal.


Am pus capacele si am mai lasat inca 15 minute la cuptor. Le-am lasat sa se raceasca peste noapte.


Nu cred ca mai era necesar sa le las inca 15 minute,dar am facut-o pentru mai multa siguranta.


Se eticheteaza si se pune in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Bunica 1

06.10.2014, 16:45

Buna rau!

Bya Ralu 1

06.10.2014, 17:47

si de la tine vreau un borcan

Rocsi 1

06.10.2014, 20:29

Grozava ti-a iesit....Esti pusa pe treaba vad

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Zacusca mixta