Zacusca de hribe(ciuperci de padure)

de marcela1979 in Zacusca, 31 Oct 2013 | 5446 vizualizari

 

Va aduc ceva la micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • 6 kg hribe(ciuperci de padure)
  • 1 kg morcovi
  • 1 kg ceapa alba
  • 3 kg ardei kapia
  • 2 kg gogosar
  • 1 litru jumatate de ulei
  • sare mare neiodata
  • piper boabe
  • 1 l bulion
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de hribe(ciuperci de padure):

Ciupercile se spala si se fierb.Ardeii kapia si gogosarii se coc pe plita si se curata de pielite.Ceapa si morcovul se curata si se fierbe.Toate se dau prin masina de tocat carne.


Intr-o cratita se pune 1 litru de ulei ,se adauga ceapa data prin masina de tocat carne,morcovul ,ardeii si gogosarii si hribele date si ele prin masina de tocat. Se amesteca si se lasa la fiert cand sunt aproape fierte adaugam si restul de ulei si bulionul si mai lasam sa fiarba inca 10 minute.Se adauga sarea si boabele de piper.Cand este gata se pune in borcane curate ,se capseaza si se dustuleste in aburi circa 40 de minute.Se lasa sa se raceasca in apa si apoi se scoate ,se sterg borcanele si se eticheteaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de hribe(ciuperci de padure)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

31.10.2013, 18:59

Foarte gustoasa

gabriela76 1

01.11.2013, 18:54

marcela si eu vreau zacusca

mihaelam90 1

21.12.2013, 09:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de ciuperci