Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Aseara am poftit teribil la retetea Andreei de zacusca...si nici ca am putut dormi la gandul ca o voi prepara pentru pranz...eu am transformat-o intr-o mancarica de vara...are o aroma si un gust....exceptional ....Andreea multumesc!!! E de milioane!
http://pasiunepentrubucatarie.blogspot.com/2010/08/zacusca-de-dovlecei.html
1. Am spalat si am taiat cubulete dovleceii...eu nu i-am curatat de coaja( Andreea da), apoi i-am fiert pana s-au inmuiat in apa cu putina sare.
Eu am pus ceapa si morcovii in robot la maruntit, apoi si ardeii spalati si curatati.
Dovleceii i-am scurs si i-am mixat intr-un piure.
Am oparit si am decojit rosiile le-am bagat la blender si le-am facut pasta.
2. In uleiul incins, am pus pe rand ceapa, un sfert de ceasca de apa si am lasat sa scada.
Am adaugat morcovul, si l-am lasat sa se inmoaie( desi daca e blenduit se intampla asta rapid), ardeiul si am amestecat foarte bine, apoi am pus condimentele, dovleceii, rosiile. Am lasat pe foc si am amestecat pana s-a ridicat uleiul deasupra.
Eu am pus totul in tava de Jena si am dat la cuptor pentru 30 de minute.
O nebunie....am servit cu paine taraneasca.....
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult