Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
.... si iar vinete....
Vinetele si ardeii se coc.Preferibil ar fi pe gratar dar neavand posibilitate le-am copt la cuptor.Dupa ce se coc,se curata de coaja si si lasa la scurs(sa iasa apa in plus).
Dupa cam o ora,se toaca marunt vinetele si ardeiul.
Intr-o tigaie se pune ceapa si usturoiul tocate la calit in ulei.
Dupa cateva minute se adauga si vinetele cu ardeiul.Se mai lasa cateva minute 10/15.
Se adauga sucul de rosii.Se pune sarea si piperul.Se lasa pe foc pana iese uleiul la suprafata.
Cand e gata am pus si patrunjelul.
Tare-i buna zacusca. :))
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult