Zacusca sarbeasca la tigaie

de mirela0911 in Zacusca, 27 Aug 2017 | 10866 vizualizari

 

Cat de sarbeasca e, nu stiu, gasisem reteta intr-o revista si am incercat-o. Este tare buna chiar daca e putin altfel decat zacusca ce o fac in mod obisnuit!
Se poate pregati si iarna daca vrei sa savurezi o zacusca proaspat facuta, se prepara rapid si nu este nevoie de multe ingrediente cantitativ.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc ceapa alba
  • 2 vinete mari
  • 4 rosii
  • 2 ardei kapia
  • sare, piper dupa gust
  • 1/2 lgt cuisoare macinata
  • 30 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca sarbeasca la tigaie:

Se coc vinetele, se curata de coaja, se lasa sa se scurga apoi se toaca marunt.

Intr-o tigaie/cratita se pune uleiul la incins.

Ceapa se curata si se taie julienne. Se pune la calit in ulei. Se adauga apoi vinetele tocate marunt.

Rosiile se spala, se oparesc si se curata de piele. Se taie cubulete sau se zdrobesc cu furculita. Se pun peste vinete in tigaie si se amesteca. Se adauga putina sare si se amesteca.

Ardeiul kapia se spala, se curata de seminte si se taie betigase subtiri. Se pun peste amestecul din tigaie si se amesteca. Se lasa sa fiarba impreuna 30 de minute. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Spre final se adauga si cuisoarele. Se mai lasa cateva minute dupa care se stinge focul.

Se poate servi atat calda cat si rece.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ardeiul kapia se poate inlocui cu gogosari.

2

Daca nu va plac cuisoarele, se poate renunta la ele, desi acestea ii da un gust deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca sarbeasca la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

anca_rm 1

28.08.2017, 10:06

ce harnica esti Mirela , o zacusca excelenta

Gherca Daniela 1

28.08.2017, 15:52

Merisor 1

30.08.2017, 21:25

Yummy!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Zacusca rapida