Zahar "Lavandat"

de mimmi in Dulciuri, 9 Mai 2012 | 2781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie in primul rand de un borcan,
  • zahar pudra sau tos,
  • lavanda culinara,
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zahar "Lavandat":

Prima data se zdrobeste lavanda cu dosul unei linguri,pentru a iesi mai bine aroma.

Se pune in borcan un strat de zahar,unul de lavanda si tot asa pana se umple borcanul. Se foloseste dupa cca 1-2 saptamani . Usor nu ??  (*_*) In urmatoarea postare homemade va voi arata cum sa va faceti acasa esenta de vanilie !

Daca ti-a placut reteta noastra "Zahar "Lavandat"" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chocolate Mug cake- Chec de ciocolată în 2 minute