Zarzavat

de Alexandra Burz in Conserve, 28 Ian 2014 | 9105 vizualizari

 

* de mare ajutor pe timpul iernii pentru prepararea mancarurilor

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogosari
  • 2 kg ardei gras verde
  • 3 kg ardei kapia
  • sare
  • 2 plicuri conservant
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat:

Legumele se spala bine si se curata, astfel incat sa nu mai aiba seminte.

Se taie in bucati potrivite si se dau prin masina de carne sau robot de bucatarie.

Se amesteca toate cu sarea si conservantul.

Se impart in borcane de 800 ml.

Se depoziteaza imediat la loc uscat si racoros.

TIPS-URI

1

1 portie contine in medie 10-12 borcane 800 ml

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru iarna