Zarzavat pentru iarna

de ionela2682 in Conserve, 7 Oct 2010 | 22089 vizualizari

 

Folosesc acest zarzavat pentru ciorbe si supe in special iarna dar nu numai.

 

INGREDIENTE

  • ardei,
  • morcov,
  • pastarnac,
  • telina radacina,
  • rosii,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru iarna:

-cantitatile nu sunt fixe,fiecare dupa cum doreste

-se trec prin robot,sau masina de tocat,se amesteca cu sare dupa gust,se pune in borcan si se sterilizeaza,30-40 min calculat din momentul in care a inceput apa sa fiarba.

- astfel preparate vor tine ani buni...!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

La Ancuta 1

07.10.2010, 23:28

piko 1

08.10.2010, 11:50

ionela, multumesc, nu am prea multa experienta

ionela2682 1

08.10.2010, 15:42

Cu placere ..nu ma supar ca intrebi si nici eu sa raspund!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei cu varza in otet (reteta Motan)