Zucchini umplut cu feta

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2010 | 2266 vizualizari

 

e o reteta care am gasit-o rasfoind niste carti dintr-o librarie din Koln si mi-a placut tare mult.. ..pana seara am si pus-o in practica...tot ce va pot spune e delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 4 zucchini
  • 200 gr feta
  • 100 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ulei masline
  • boia dulce pentru diversitate(optional)
  • folie aluminiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zucchini umplut cu feta:

Zuchini se spala si se taie felii insa nu pana la capat. Feta si cascavalul se taie felii si se pun intre feliile de zuchini. Se condimenteaza si se aseaza pe folii se aluminiu


se stropesc cu ulei de masline si se impacheteaza.


Se dau la cuptor 35 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini umplut cu feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

nadina73 1

23.05.2010, 21:16

super bine arat felicitari 5 fucri

Bucataras Medi 1

24.05.2010, 10:52

Ina, dupa cate stiu eu sunt un soi de dovlecei.......bine mai arata,5 furcu...............

luminita20_2006 1

24.05.2010, 14:23

ms pentru aprecieri...zucchini e un soi de dovlecel ce se cultiva mai ales in zona mediteraneana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel de branza feta