O asemenea bunatate merita o premiera. Asa ca .... doamnelor si domnilooor ... pentru prima oara in onlineul culinar romanesc, o reteta este ilustrata 3D . Deci: SARMALE 3D!! 1. Se taie ceapa marunt si se caleste in unt intr-o tigaie, se adauga si orezul si se lasa citeva minute la...
De obicei pun carnea la marinat, dar de data asta nu am avut timp. Si atunci am gasit reteta salvatoare chiar la noi printre retetele video. Evident adaptata. Am curatat carnea de pielite, grasime, am spalat-o si am pus-o in tava cuptorului. Am condimentat-o cu sare, piper si am uns-o cu...
Cartoful taiat cubulete si morcovul se pun la fiert. Cand sunt gata se lasa putin la racit si se paseaza. Ceapa se taie marunt, apoi se amesteca cu carnea, oul, verdeata si legumele pasate. Se condimenteaza cu sare si piper. Cu mainile umezite se formeaza parjoalele, cam cat o palma, urmand a...
Punem carnea de vitel la fiert si adaugam putin sare. Spumam de cateva ori si cand a fiert carnea adugam burta si legumele.Punem piperul si foile de dafin. Cand a fiert carnea se taie bucati mici iar burta fasii subtiri. Strecuram zeama de ciorba si punem carnea in oala. Separat frecam cateva...
Am spalat fasolea bine si am pus-o la inmuiat aprox 3 ore (sau cu o seara inainte). Am fiert-o 5 minute si am aruncat apa. Apoi am pus fasolea, cepele curatate intregi, radacinile taiate bucati mari, costita taiata bucati pe langa os, carnatii taiati bucati mari in oala cu apa sa treaca peste...
Aripioarele se spală şi se pun la fiert în apă rece. Legumele se curăţă, se spală şi se toacă. Se adaugă peste cărniţa pe jumătate fiartă. Aproape de final se pune şi fideaua. Se potriveşte gustul cu sare şi piper si se adaugă pătrunjel tocat. Poftă bună!
Spalam, curatam si taiem cubulete mici toate legumele. In putin ulei calim ceapa, morcovii, radacinile de patrunjel, telina si ardeiul. Apoi turnam peste legume apa, in functie de cantitatea pe care dorim s-o pregatim, condimentam cu sare si piper dupa gust. Punem cateva frunze de...