Adauga reteta  Adauga articol 

Meniuri si retete culinare pentru pranz

Uneori e greu sa alegi meniul zilnic pentru pranz, astfel incat sa fie variat, gustos, hranitor si sanatos in acelasi timp. De aceea, va propunem o rubrica de idei de meniuri si retete culinare pentru pranz: retete de ciorbe, fripturi si garnituri variate de legume, retete de mancaruri cu carne sau mancaruri de post.

Meniuri pentru pranz in retete culinare si imagini

Bucatarasii nostri va impartasesc idei de meniuri pentru un pranz rapid si usor sau retete culinare mai sofisticate pentru un pranz linistit in familie.
Sarmale ca acasa

Sarmale ca acasa

postat de:Irina

Bucataras senzational

O asemenea bunatate merita o premiera. Asa ca .... doamnelor si domnilooor ... pentru prima oara in onlineul culinar romanesc, o reteta este ilustrata 3D  . Deci: SARMALE 3D!! 1. Se taie ceapa marunt si se caleste in unt intr-o tigaie, se adauga si orezul si se lasa citeva minute la...

Miel la cuptor

Miel la cuptor

postat de:Irina

Bucataras senzational

De obicei pun carnea la marinat, dar de data asta nu am avut timp. Si atunci am gasit reteta salvatoare chiar la noi printre retetele video. Evident adaptata. Am curatat carnea de pielite, grasime, am spalat-o si am pus-o in tava cuptorului. Am condimentat-o cu sare, piper si am uns-o cu...

Parjoale moldovenesti

Parjoale moldovenesti

postat de:Irina

Bucataras senzational

Cartoful taiat cubulete si morcovul se pun la fiert. Cand sunt gata se lasa putin la racit si se paseaza. Ceapa se taie marunt, apoi se amesteca cu carnea, oul, verdeata si legumele pasate. Se condimenteaza cu sare si piper. Cu mainile umezite se formeaza parjoalele, cam cat o palma, urmand a...

Ciorba de burta

Ciorba de burta

postat de:susu

Bucataras Chef

Punem carnea de vitel la fiert si adaugam putin sare. Spumam de cateva ori si cand a fiert carnea adugam burta si legumele.Punem piperul si foile de dafin. Cand a fiert carnea se taie bucati mici iar burta fasii subtiri. Strecuram zeama de ciorba si punem carnea in oala. Separat frecam cateva...

Ciorba de fasole cu costita

Ciorba de fasole cu costita

postat de:Kori

Bucataras incepator

Am spalat fasolea bine si am pus-o la inmuiat aprox 3 ore (sau cu o seara inainte). Am fiert-o 5 minute si am aruncat apa. Apoi am pus fasolea, cepele curatate intregi, radacinile taiate bucati mari, costita taiata bucati pe langa os, carnatii taiati bucati mari in oala cu apa sa treaca peste...

Supă de pui

Supă de pui

postat de:madi_marin

Bucataras Top-Chef

Aripioarele se spală şi se pun la fiert în apă rece. Legumele se curăţă, se spală şi se toacă. Se adaugă peste cărniţa pe jumătate fiartă. Aproape de final se pune şi fideaua. Se potriveşte gustul cu sare şi piper si se adaugă pătrunjel tocat. Poftă bună!

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

postat de:deliciousflavours

Bucataras incepator

Spalam, curatam si taiem cubulete mici toate legumele. In putin ulei calim ceapa, morcovii, radacinile de patrunjel, telina si  ardeiul. Apoi turnam peste legume apa, in functie de cantitatea pe care dorim s-o pregatim, condimentam cu sare si piper dupa gust. Punem cateva frunze de...

Cele mai citite
Gogosi Gogosi

Postat de: MotanLaOale 3542 vizualizari

Prajitura marmorata cu branza Prajitura marmorata cu branza

Postat de: diana_k 3199 vizualizari

Prajitura cu foi si doua creme Prajitura cu foi si doua creme

Postat de: merisor 3034 vizualizari

Prajitura cu mere caramelizate Prajitura cu mere caramelizate

Postat de: Lavinia 2911 vizualizari