Interviurile Bucataras: Alice

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 16 Noi 2011, 15:14

Articol pe placul a 29 bucatarasi
comenteaza

Alice in Tara Minunilor. Adica alaturi de un sot deosebit, de o fetita Miruna pe care o adora si de multe alte lucruri frumoase pe care ni le dezvaluie mai jos ...

Antreul:

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?

Am 36 de ani, locuiesc in Iasi de foarte multi ani si am o familie faina tare…un copil extraordinar si un sot minunat. Nu zambiti in coltul gurii, chiar asa este! Ce am facut eu in ultimii 20 de ani?…hmm…chestii simple. Dupa ce am terminat liceul in orasul meu drag, Falticeni, am plecat la facultate, la Iasi. Astfel ca Iasul a devenit casa mea de atunci. Am cunoscut un om minunat si din prima zi am ramas nedespartiti…..sa tot fi trecut vreo 17 ani. Momentan sunt in crestre copil, avand grija de micuta mea Miruna, si ma pregatesc si pentru niste examene pe care le voi avea anul viitor, examene pe care daca le voi lua, viata mea va lua cu totul alt curs.

2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?

 Aici ar trebui sa ii intrebati pe ei :). Nu stiu daca e principala mea calitate, dar sunt destul de “haioasa” cum zic cativa, insa mie imi place sa cred ca aduc zambete in viata lor .

3. Principalul tau defect?

Ha! Pai am mai multe. Sunt enervant de transanta si spun lucrurilor pe nume si mai am un defect, major, acela ca nu am deloc incredere in mine. La asta lucrez intens, pentru ca Brindusa (o stiti, doar) mi-a dat un sfat foarte serios si imperios in acelasi timp.

4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?

Sa ajung ”… de suces”! Suna asa indraznet? Mie mi se pare ca da.

5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro? 

 :) pe Bucataras.ro l-am gasit intamplator intr-o seara, pe net. Nu a fost dragoste la prima vedere, recunosc. Asta mai mult pentru ca nu sunt genul iubareto-visator :). Dar apoi timid si treptat m-am indragostit iremediabil si statornic de Bucataras.ro. Astfel ca nu trece o zi sa nu intru online si sa vad ce mai face Bucatarasul meu drag.

6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?

Cel mai mult timp il petrec cu Miruna, fetita mea. Si pe net si in bucatarie. Nu stiu exact unde mai mult, doar chestiunea asta cu timpul e relativa, nu? In bucatarie petrec ceva timp zilnic, pentru ca la noi se gateste zilnic, cite ceva, inclusiv cite ceva special pentru Miruna care inca nu maninca efectiv din meniul familiei, ci doar... ciuguleste asa :P . Pe net ca timp pentru bucatareala, doar in pauza de somn a Mirunei, adica cele doua ore la pranz si dimineata vreo 30 de minute, cat imi beau cafeaua cu niste prietene pe facebook :P

7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?

Mi-am descoperit talentul? Hihi. Cred ca inca il mai caut :). Glumesc. Acum vreo, foarte multi, multi ani in urma, am pus sa fac ceva mancare de fasole. Si am pus foarte multa fasole la fiert, astfel ca m-am trezit cu o oala plina ochi :)). Nestiind ca astea se umfla la fiert. Ei, dragilor, atunci mi-am descoperit eu talentul culinar :D. Mi-am zis ca e treaba serioasa, bucataria, si ca e cazul sa ii acord intreaga mea atentie.

Felul principal

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?

Supa de pui cu galuste de gris si puiul cu morcov si usturoi. Intotdeana cand merg acasa, cer mamei sa-mi pregateasca una din astea doua mancaruri. E bine sa te regasesti copil acasa, de fiecare data.

2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?

Asta este o intrebare la care, sincer nu as vrea sa raspund. Pentru ca poate mai citesc si copiii, nutritionistii, vegetarienii sau oameni cu principii sanatoase de viata. Insa... declar raspicat: Shaorma anytime, la orice ora, oricind. Pe bune!

3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?

Inca nu am descoperit locul ala, sincer. Dar ca sa raspund totusi, trebuie sa recunosc ca cea mai buna pizza calzone pe care am mancat-o a fost la Sighisoara, la Terasa Jo. Acolo e locul unde anual, tragem sa mancam o calzone. Foarte buna!

4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?

Pana acum ceva vreme nu as fi stiut ce sa raspund, daca am sau nu o reteta speciala. Acum pot spune fara falsa modestie, ca puiul cu stafide si migadale acompaniat de un cuscus cu seminte, e un preparat cu care pot da “ pe spate” oricand.

5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?

Acela de a-mi deschide un blog culinar :)

6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?

Nu cred ca am facut mari boacane in bucatarie. Am avut asa mici peripetii, am avut parte de tot felul de experiente hazlii, dar boacane, chestiuni prapastioase…n-am avut.

7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?

Complicat. Pentru ca de regula cand intra banii in scena, mintea umana reactioneaza ciudat. Nu vi se pare? Pana si cei mai cei, pina si cei mai puritani, lumea se schimba in general cand intervin niste zloti. Asa ca n-am de unde sti, pentru ca nu am fost pusa in fata unei asemenea situatii. Dar , totusi, ceva ce misca inca prin farfurie…nu mi-ar face placere

Desertul

1. Ce ti se pare sexy?

Un barbat care pregateste cafeaua, in fiecare dimineata.

2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?

Sotul meu! Da, clar. Mai ales cand gateste :)))

3. La ce visezi?

Oooo..la multe. Chestiunile aspirationale, ca sa zic asa, sunt cele la care visez zilnic, dar astea sunt asa mai de viitor. Insa am si vise mai pe termen scurt, cum ar fi: visez la un super aparat foto, visez la niste echipamente de la o anumita firma, pentru bucatarie…multe . Sa ajung unde mi-am propus.

4. Ce pasiuni ai?

Imi place sa hoinaresc, sa calatoresc. Am si un blog pe tema asta. Si imi mai place sa gradinaresc, sa ma ocup de flori, asa ca mi-am amenajat oin balcon o mica gradina de apartament. E tare fain.

5. Ce urasti cel mai mult?

Indolenta, minciuna si tradarea. Mai ales cand aste vin din partea celor ce care iti sunt “prieteni”

6. Cum te relaxezi?

Cateva pagini dintr-un Stephen King, mi-e suficient.

7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate? 

Culoarea preferata ..sunt doua: negru si crem. Muzica sufletului meu ramine The Doors, apoi Led Zepp, Rolling Stones…pe acolo :P . Floarea preferata e narcisa. Insa imi plac mai mult florile netaiate.

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici:

Nu stiu ce as putea sa spun. E un loc fain. Un loc in care te poti simti ca acasa. Oameni faini, retete una si una, discutii amicale si dragute. Un loc unde oamenii nu se intilnesc pentru a se barfi si injura, cum mai nou vad ca se practica pe ici-colo. Un loc unde gasesti oricand si la orice ora un sfat bun, un pont culinar si nu numai. N-as renunta la Bucataras.ro, never. Chiar de nu sunt eu foarte activa pe forum, chiar de nu comentez pe la retetele fetelor.

Fetelor. Va pup pe toate si sa ma iertati…dar nu am timp pentru cate mi-as dori . Mai spun doar atat si gata : Love you Bucataras.ro :)!

Comentarii (46)

21.11.2011, 14:37

foarte frumos interviul .iti doresc succes si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca

19.11.2012, 17:31

Frumos interviu...e si mai frumos ca avem acelasi nume de familie si suntem amandoua din Iasi

13.02.2014, 08:27

Scurt și la obiect!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola