mincaruri ciudate

Postat de -tony- in Bucataras hai hui pe 1 Ian 2013, 19:24

mincaruri ciudate

mereu urmaresc la Discovery o emisiune pentru unii bizara prezentata de Andrew Zimmern,chef si autor a mai multor carti de bucate,despre diferite feluri de mincare destul de ciudate ,unele familiare altele sunt feluri ce unii nu le-ar gusta niciodata.fiind o persoana careia ii place mincarea fara a ma teme de a gusta ceva nou ,nu pot zice ca nu e bun pina nu gust.

tema emisiunii de azi era despre alimentatia copiilor din diferse locuri si disponibilitatea acestora de a incerca lucruri noi.

gusturile culinare ale copiilor sunt de fapt reflectia gustului parintilor si de multe ori teama noastra de nou face ca nici copii nostri sa nu fie deschisi la noi gusturi.chiar daca unele mincaruri ne par ciudete ele sunt la rindul lor sursa de proteine...

 unele mincaruri ni se par ciudate deoarece nu am fost niciodata nevoiti a le minca.gama produselor oferite de marketuri este mult prea larga.in alte colturi ale lumii unde mincarea este procurata strict din natura ,mincarurile noastre par ciudate la rindul lor.

de exemplu pentru copii nostri tarantula este o sursa de spaima , ptr copii din Cambogia tarantula prajita este felul preferat ptr dejun.

pina la urma totul tine de traditia fiecaruia.ceea ce e obisnuit sa manince de mic copil si din pacate la noi anumite traditii incep sa dispara ,copii nostri alegind tot mai mult mincarea fast-food.

sunt popoare unde mincarea obisnuita si chiar delicioasa o reprezinta greierii,lacustele,gindacii,viermi,carabusi si chiar singe coagulat.

de multe ori o mincare o consideram respingatoare datorita aspectului sau a consistentei fara sa ne gindim ca gustul poate fi exceptional.

era de exemplu un tip care cauta castanele stricate ,le curata si minca viermii din interior.restul castanei aruncind-o.

cred ca e foarte important sa explicam copiilor de unde vine mincarea pentru ca multe mincaruri adorate de copii cumparate din marketuri au la baza ingrediente respingatoare.

odata ce invatam sa apreciem mincarea putem invata si pe copii nostri sa faca acelasi lucru .

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola