Struguri

Postat de Lau in Fructe pe 8 Aug 2011, 15:29

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Strugurii contin o multime de vitamine si de saruri minerale. Au efect diuretic, ajuta ficatul si rinichii si fac pielea mai frumoasa.


Strugurii sunt recomandati in hipertensiune, celor care au probleme biliare, afectiuni hepatice sau, nu in ultimul rand, celor care sufera de anemie.


Insa strugurii mai au o calitate speciala: sunt utili pentru mastile faciale de infrumusetare. Astfel, mastile pe baza de struguri remineralizeaza, revitaminizeaza si previn aparitia ridurilor. "E una din cele mai importante plante terapeutice, fiind recomandata in metodele de fitoterapie", afirma specialistii.


Un ciorchine de struguri pe zi inseamna sanatate curata, spun medicii: contin multe vitamine si saruri naturale utile, precum fier, sodiu, calciu, potasiu, fosfor, magneziu, crom sau siliciu. Iar taninul din strugurii rosii intareste sistemul imunitar, luptand impotriva bacteriilor.


Strugurii sunt si bine tolerati de catre stomac, gratie efectelor diuretice si remineralizante. "Insa trebuie consumati in stare proaspata" - intaresc doctorii. Daca suntem in stare de convalescenta, stresati sau obositi, strugurii pot creste nivelul de energie din organism.


Recent, si saloanele de infrumusetare au inceput sa foloseasca masiv creme si solutii pe baza de struguri sau seminte de struguri, cu rezultate considerate in multe cazuri drept spectaculoase.

articol preluat de pe euforia.tv

Comentarii (3)

18.08.2011, 17:02

30.08.2011, 20:35

Interesant!

Lau

Lau
01.09.2011, 22:19

multumesc

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!