Desert prajitura cu morcovi si ciocolata/ Carrot Cake (fara gluten si lactoza)
Postat de: ctlinaUscati faina de migdale si faina de nuci intr-o tigaie , amestecand in continuu timp de 5 minute. Luati de pe foc , adaugati indulcitorul amestecati si lasati sa se raceasca. Incorporati aboi... Citeste continuarea
Desert biscuiti cu unt
Postat de: alinutza2018Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus si se formeaza bilute mici. Eu am format bilute de 15 g fiecare, dar au fost prea mari, va sfatuiesc sa le faceti de 10g (daca sunt prea mari... Citeste continuarea
Desert macarons cu lavanda
Postat de: andreea_andreiAlbusurile si zaharul tos se bat usor cu telul pe baie de abur, pana cand zaharul este topit in totalitate, dupa care mixam crescand viteza progresiv si ramanem la viteza maxima pana avem o bezea... Citeste continuarea
Prajitura cu morcovi si migdale
Postat de: anamaria33Separam ouale. Galbenusurile si mierea de albine le amestecam pana obtinem o pasta spumoasa dupa care adaugam zeama si coaja de lamaie, morcovii, migdalele, faina, sarea si praful de copt sau... Citeste continuarea
Raclette
Postat de: danakarinFierbem cartofii in coaja, ii curatam si ii plasam intr-un bol. Pregatim in diferite boluri mai mari sau mai mici restul ingredientelor. Pregatim si feliile de branza destul de grosute. ... Citeste continuarea
Biscuiti cu ciocolata
Postat de: marianascarlatIntr-un castron, cernem faina impreuna cu praful de copt, adaugam ouale, zaharul, esenta si untul la temperatura camerei si amestecam bine ingredientele pina vom obtine un aluat nici... Citeste continuarea
Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise in sos de smantana cu cascaval
Postat de: SidyPieptul de curcan il taiem fileuri apoi il punem intre doua folii de plastic si il batem putin ca pentru snitele. Il condimentam cu mirodenii pentru pui si il umplem cu ciuperci taiate, caise... Citeste continuarea
Medalion de vitel cu piper rosu in sos de portocale
Postat de: SidyPortionam muschiuletul in felii de 1 cm si il prajim in unt pina se rumeneste putin pe ambele parti. Scoatem medalioanele si le pastram la cald. In aceeasi tigaie punem piperul, sucul de... Citeste continuarea
Tarta aperitiv Cristina
Postat de: SidyDin faina , sare, unt si apa amestecate bine si framantate putin, facem un aluat pe care il lasam 30 de minute la rece. Intindem apoi aluatul in forma rotunda si din aluatul ramas putem face... Citeste continuarea
Sufleu dublu cu crema elvetiana
Postat de: RuxyRuxIntr-un vas punem laptele si fierbem in el spanacul( nu mult). Intr-o cratita topim untul si adaugam faina amestecand rapid apoi compozitia de spanac cu lapte. Tinem vasul la foc mic maxm 5... Citeste continuarea
Birchermuesli
Postat de: Kadia80Se amesteca fulgii de ovaz cu apa si sucul de lamaie si se lasa peste noapte, intr-un borcan acoperit, sa se patrunda. A doua zi, se rad merele si se amesteca cu fulgii inmuiati, mierea,... Citeste continuarea
Basler Brunsli - Biscuiti elvetieni traditionali de Craciun
Postat de: Kadia80Se amesteca zaharul, migdalele, faina si scortisoara si se incorporeaza lingura cu lingura in albusurile batute spuma tare, la final se adauga treptat si cu grija ciocolata topita. Se intinde pe o... Citeste continuarea
Pui cu sos curry si garnitura de orez
Postat de: SidyPieptul de pui se taie bucatele , se condimenteaza bine si se prajeste untr-un wok in putin unt.Dupa ce s-a prajit adaugam faina amestecata cu smantana, curry sau ardei iute tocat marunt. Punem... Citeste continuarea
Pui cu tomate -duo
Postat de: SidyPulpele fara pielita si taiate in doua se sareaza si se pipereaza.Kaizerul se taie bucatele mai marisoare si usturoiul pe jumatate. Pulpele cu kaizerul se pun intr-o tigaie wok cu foarte putin... Citeste continuarea
Escalop de vitel cu ciuperci
Postat de: elaCarnea se taie fasii subtiri si se pune la prajit la foc puternic,amestecand continuu pana se rumeneste frumos. In untul ramas se pune ceapa taiata marunt,usturoiul pisat cu putina apa si se... Citeste continuarea
Friptura de porc elvetiana
Postat de: SidyCarnea se spala si apoi se sterge bine de tot. Se condimenteaza , se da prin mustar, apoi se pune in punga si se da la rece o ora. Dupa scurgerea timpului, intr-o tigaie( wok) se topesc... Citeste continuarea
Paine elvetiana
Postat de: RuxyRux1.Cerneti faina si sarea intr-un vas mare si faceti o gropita in mijloc. Amestecati drojdia si apa calduta intr-un vas. 2. Incalziti putin smantana intr-un vas mic pana ajunge la temperatura... Citeste continuarea
Pui cu masline , in stil italian
Postat de: SidyCarnea se spala si se usuca bine apoi se asezoneaza cu sare ,piper. boia si se prajeste in ulei de masline pina devine aurie. Se scoate din wok si se pune pe servetel absorbant. In... Citeste continuarea
Pulpe cu piersici
Postat de: SidyCeapa, rosiile si ardeiul se curata si se toaca marunt. Pulpele se prajesc in ulei( eu le-am dat jos pielea ca este mai sanatos)pina se rumenesc frumos, apoi se scot afara din wok. In uleiul... Citeste continuarea
Pui cu tomate -duo
Postat de: SidyPulpele fara pielita si taiate in doua se sareaza si se pipereaza.Kaizerul se taie bucatele mai marisoare si usturoiul pe jumatate. Pulpele cu kaizerul se pun intr-o tigaie wok cu foarte putin... Citeste continuarea
Salata cu crenvursti si castravete
Postat de: Corina33Se scoate pielita de pe crenvursti si se taie felii subtiri. Se taie cascavalul in fasii inguste. Se curata ceapa, se spala si se taie rondele. Se spala ardeiul si se taie in fasii inguste. Se... Citeste continuarea
Sufleu elvetian cu cascaval
Postat de: Corina33Se preincalzeste cuptorul la 250 de grade. Se dau feliile de paine cu unt, se aseaza intr-o tava unele langa altele, se baga in cuptorul fierbinte si se coc aprox. 5 minute, pana cand devin... Citeste continuarea
Parfum din insule
Postat de: yafaBatem ouale spuma cu praful de sare si cele 7 linguri de zahar, adaugam interiorul pastaii de vanilie ( ras cu ajutorul unui cutit) , esenta de rom si treptat uleiul si apa. Amestecam maizena... Citeste continuarea
Paine impletita elvetiana
Postat de: mihaIn cuva masinii de paine punem faina, drojdia dizolvata in putin lapte cu zahar, untul topit, oul batut si restul de lapte caldut. Dupa ce ingredientele s-au amestecat bine punem si sarea si lasam... Citeste continuarea
Snitel elvetian
Postat de: OanaPieptul de pui se spala, apoi se taie felii si se bate cu ciocanul de snitele. Ies 8 bucati. Se bat ouale si se amesteca cu faina, sare, piper si un varf de cutit nucsoara. Se omoenizeaza... Citeste continuarea