Pui cu tomate -duo

de Sidy in Pui, 19 Ian 2011 | 2376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 100 g kaizer
  • 4 catei usturoi
  • rozmarin
  • 4 foi dafin( optional)
  • 500 g rosioare
  • 50 g masline
  • 2 rosii mari
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu tomate -duo:

Pulpele fara pielita si taiate in doua se sareaza si se pipereaza.Kaizerul se taie bucatele mai marisoare si usturoiul pe jumatate.
Pulpele cu kaizerul se pun intr-o tigaie wok cu foarte putin ulei si se calesc 10 minute.Adaugam apoi usturoiul, rozmarinul, foile de dafin si rosioarele si mai lasam sa se caleasca 15 minute. Daca rosioarele nu lasa destul de mult lichid , adaugam 1/2 pahar supa de carne.Lasam sa se caleasca acoperit apoi se pun pulpele intr-un vas termorezistent uns cu unt, impreuna cu kaizerul si rosioarele. Deasupra punem rosiile taiate felii mai groase si se poate rade si putin cascaval.
Se lasa la cuptorul dinainte incalzit 15-30 de minute pina scade sosul.

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu tomate -duo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mirela0911 1

19.01.2011, 21:25

vreau si eu

adry88 1

08.05.2011, 16:10

Lau 1

08.05.2011, 16:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L