'70 cake - mousse cu caise

de cccris in Torturi, 24 Mar 2010 | 1459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat:
  • 4 oua
  • 120gr zahar
  • 120gr faina
  • Ingrediente crema:
  • 1 plic gelatina
  • 400ml frisca
  • 1 cana zahar pudra
  • ciocolata alba
  • vanilie
  • 1 compot de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA '70 cake - mousse cu caise:

Blat: se bat ouale cu zaharul pina aprox 20 min, pina isi dubleaza volumul si se incorporeaza usor si treptat faina. se pune la copt in vas tapetat cu faina pina se rumeneste, la 170 grade.


Gelatina se pune la inmuiat.


Ciocolata se topeste cu 100ml frisca, pe baie de abur.


Se ia de pe foc, se adauga vanilia.


Gelatina de dizolva conform instructiunilor de pe pachet si se adauga la ciocolata putin racita.


Se bate frisca spuma cu zaharul pudra si se incorporeaza restul ingredientelor.


Blatul se taie in 2. Se aseaza o foaie in forma, se insiropeaza cu jumatate din compot, se presara caisele si se pune la frigider.


Dupa citeva minute, cind se mai incheaga crema, se adauga si a 2-a foaie insiropata cu restul de compot.


Se lasa cite ore la frigider.


Eu am decorat cu poured fondant, are un gust minunat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "'70 cake - mousse cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (11)

cccris 1

25.03.2010, 16:48

Momentan reteta e pe site-ul meu, am ceva probleme cu incarcatul din cauza netului. Cind am timp o sa o postez si aici.

Rocsi 1

25.03.2010, 19:40

super arata

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:44

perfect absolut perfect

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort Mickey