'70 cake - mousse cu caise

de cccris in Torturi, 24 Mar 2010 | 1781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat:
  • 4 oua
  • 120gr zahar
  • 120gr faina
  • Ingrediente crema:
  • 1 plic gelatina
  • 400ml frisca
  • 1 cana zahar pudra
  • ciocolata alba
  • vanilie
  • 1 compot de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA '70 cake - mousse cu caise:

Blat: se bat ouale cu zaharul pina aprox 20 min, pina isi dubleaza volumul si se incorporeaza usor si treptat faina. se pune la copt in vas tapetat cu faina pina se rumeneste, la 170 grade.


Gelatina se pune la inmuiat.


Ciocolata se topeste cu 100ml frisca, pe baie de abur.


Se ia de pe foc, se adauga vanilia.


Gelatina de dizolva conform instructiunilor de pe pachet si se adauga la ciocolata putin racita.


Se bate frisca spuma cu zaharul pudra si se incorporeaza restul ingredientelor.


Blatul se taie in 2. Se aseaza o foaie in forma, se insiropeaza cu jumatate din compot, se presara caisele si se pune la frigider.


Dupa citeva minute, cind se mai incheaga crema, se adauga si a 2-a foaie insiropata cu restul de compot.


Se lasa cite ore la frigider.


Eu am decorat cu poured fondant, are un gust minunat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "'70 cake - mousse cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

cccris 1

25.03.2010, 16:48

Momentan reteta e pe site-ul meu, am ceva probleme cu incarcatul din cauza netului. Cind am timp o sa o postez si aici.

Rocsi 1

25.03.2010, 19:40

super arata

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:44

perfect absolut perfect

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Tort Padurea Neagra