Alivanca

de Miha in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2010 | 40001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g branza de vaci
  • 30 g unt
  • 30 g smantana
  • 2 oua
  • 50 g malai
  • 30 g faina
  • Pentru servit:
  • 100 g smantana
  • 50 g zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alivanca:

Branza de vaci se mixeaza impreuna cu galbenusurile, se adauga smantana, faina, malaiul, untul moale la temperatura camerei si un praf de sare. Dupa ce compozitia s-a omogenizat foarte bine se adauga albusurile batute spuma tare. Se amesteca usor, amestecand de jos in sus.


Se unge o tava cu un strat generos de unt, se toarna compozitia si se da la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.


Se serveste foarte fierbinte cu smantana indulcita.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Alivanca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

cristeena20 1

26.03.2015, 14:40

Wow ce bunatate!!!! pe lista cu ea!! mersi de idee!!

cristeena20 1

27.03.2015, 21:23

Miha , e dementiala!!acum o mananc!!mersi mult de reteta

mihaelar63 1

19.04.2017, 15:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta pastorului