Aperitiv barcute din cartofi cu cascaval

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2017 | 3217 vizualizari

 

Iată o altă rețetă rapidă și delicioasă pe care am pregătit-o mai demult și vreau să o repet deoarece ne-a plăcut foarte mult. 

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi mijlocii
  • 4 rosii
  • 100 g cascaval
  • busuioc
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingurita boia iute
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv barcute din cartofi cu cascaval:

Speli bine cartofii si ii pui la fiert, in coaja, cu o lingurita de sare. Ii lasi sa fiarba pe jumatate, scurgi apa si ii lasi sa se raceasca.Tai cartofii in jumatate, pe lung, si ii scobesti cu o lingurita, lasand o margine de circa 0.5 cm. Miezul de la cartofii scobiti il amesteci cu smantana, adaugi boiaua de ardei, busuiocul si usturoiul pisat. In cele din urma, adaugi rosiile taiate cubulete foarte mici, sare si piper, dupa gust. Jumatatile de cartofi le ungi cu unt topit, le umpli cu amestecul de rosii si le introduci in cuptorul preincalzit pentru 10 minute. Scoti tava, presari cascavalul ras si o introduci din nou la cuptor pana cand se rumenesc frumos. Se servesc calzi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv barcute din cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua cu legume la tigaie(Menemen)