Aperitiv briose cu spanac si cascaval

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2018 | 1705 vizualizari

 

Pietele incep sa prinda viata, nu credeti asta? Multe verdeturi, multe legume, de care trebuie sa profitam. Mai renuntam la mancarurile grele, mancarurile cu carne si pregatim retete mai simple si cu mai multe verdeturi. Eu am folosit spanac congelat la aceste briose, dar puteti folosi verde, il opariti putin inainte, il lasati sa se racesca, il scurgeti bine si il tocati. Sunt niste briose foarte bune pentru orice moment al zilei, se pot pregati chiar si pentru un platou cu gustari.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 140 gr smantana de tara
  • 60 gr iaurt
  • 100 gr cascaval
  • 1 ceapa verde
  • 200 gr spanac tocat congelat
  • 120 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
  • fasii de bacon
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu spanac si cascaval:

Mai intai puneti spanacul intr-o sita, pentru a se decongela si a se scurge de zeama.


Ouale le bateti spuma cu putina sare si piper. Adaugati smantana, iaurtul, amestecati bine.


Ceapa verde o taiati rondele. Puneti si spanacul decongelat, bine scurs, impreuna cu ceapa verde.


Cascavalul il dati pe razatoarea mare, il adaugati in compozitia de mai sus. La final incorporati faina si praful de copt, amestecand bine cu un tel. Luati o tava de briose, imbracati marginile cu fasii de bacon, 2 fasii pentru fiecare briosa. Dupa, puneti usor compozitia de briose, umpland formele pe 3/4.


Le introduceti in cuptorul incins, la 170 de grade C, pentru 25-30 de minute. Faceti testul cu scobitoarea si, cand sunt gata, le scoateti din cuptor. Le luati fierbinti din forme, pentru ca se desprind usor.


Le serviti calde sau reci, sunt bune oricum. Din aceasta cantitate mi-au iesit 7 briose mai maricele.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

27.04.2018, 21:14

Chiar sunt, Elucu!

Andra_Constantinescu 1

27.04.2018, 21:49

Foarte frumoase!

Rocsi 1

28.04.2018, 19:55

Multumesc Andra!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec dungat
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus

ieri la 19:57

Spaghete cu chiftele si sos alb

de Meea 4

ieri la 18:56

Desert vafe Tiramisu

de laura_n 6

ieri la 17:55

Mancare de pipote cu ceapa verde si ardei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Rocsi 9

pe 18.09 la 21:24

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu branza si cus-cus