Aperitiv chec cu broccoli

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2017 | 424 vizualizari

 

 
Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 150 g broccoli
  • 1 ardei gras rosu
  • 5 ouă
  • 300 g smântână
  • 130 g telemea
  • 300 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec cu broccoli:

Cureţi morcovii de coajă şi îi fierbi, iar separat, opă­reşti 2-3 minute broccoli în apă clocotită cu sare, pe care-l desfaci apoi bucheţele. Coci ardeiul, îl cureţi de coajă şi-l tai bucăţi. După ce au fiert morcovii, îi laşi să se scurgă, apoi îi pasezi până obţii un piure fin.


Adaugi telemeaua rasă, smântână, făina, un plic praf de copt şi gălbenuşurile. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi încorporezi uşor albuşurile bătute spu­mă tare, amestecând de jos în sus, pana se omogenizeaza compozitia. Torni jumătate din compoziţie într-o tavă de co­zonac unsă şi tapetată, pui jumătate din bucheţelele de broccoli şi din ardeii copţi, adaugi restul de compo­ziţie şi aşezi deasupra broccoli şi ardeii rămaşi.


Intro­duci tava la cuptor, pentru 55-60 de minute, la foc mic. Il serveşti rece.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

17.04.2017, 10:11

Ce culori frumoase!

kytz 1

20.04.2017, 11:40

Frumos și bun!

miki_a 1

20.04.2017, 17:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de bureti cu mamaliguta