Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2022 | 8900 vizualizari

 

Au iesit 33 de bucati.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • putin cimbru uscat
  • 1 lingura de sare sau dupa gust
  • 2 oua
  • In plus:
  • 250 ml ulei pentru prajit
Portii: 33
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi:

Cartofii se spala si se pun la fiert, apoi se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Dupa aceea, se descojesc si se dau pe razatoarea cea mare intr-un castron.

Se curata ceapa de foi, se spala si se taie marunt, apoi se pune peste cartofi.

Usturoiul se curata de foi, se spala si se preseaza in castron.

Cartofii, ceapa si usturoiul se amesteca cu putin cimbru uscat, sare, dupa gust, si doua oua.

Se pun circa 250 ml ulei untr-o tigaie si se lasa sa se incinga. Se formeaza chiftelele cu mainile umede, apoi se prajesc pe ambele parti pana cand se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

31.01.2022, 19:38

Ce idee faina, ce minunate trebuie sa fie! Merg simple dar si ca garnitura!

Panacris 1

02.02.2022, 18:05

bd

Rahela Velicu 1

04.02.2022, 14:09

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartofi cu branza