Aperitiv colorat cu branza aromata

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2019 | 3359 vizualizari

 

Pentru un meniu gustos și aspectuos trebuie să avem preparate aromate, interesante și estetice.
Vă prezint un aperitiv pe bază de brânzeturi și multe condimente.

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru bilelor de brânză

  • 1 cutie cremă de brânză(Philadelphia, Hochland etc.)
  • 200 g cașcaval răzuit
  • 200 g emmental răzuit
  • 100 g parmezan răzuit
  • 3 linguri smântână
  • 1 lingură unt
  • praf de usturoi, praf de ceapă și chimen praf
  • sare, piper

Pentru exteriorul bilelor de brânză

  • pătrunjel proaspăt tocat mărunt(se poate amesteca cu mărar tocat)
  • semințe de susan(ușor prăjite)
  • semințe de mac
  • boia de ardei dulce și picant (după gust)
  • pentru mai multă culoare se pot folosi și alte condimente, de ex. pentru culoarea galbenă vă recomand curry
  • alune de pădure, măsline
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv colorat cu branza aromata:

Omogenizăm foarte bine toate ingredientele și lăsăm compoziția la frigider pentru 30 de minute. Apoi formăm bile de mărimea unei prune și le dăm prin condimentel de mai sus, pătrunjel, susan, mac etc.

Pentru un plus de farmec se pot introduce în mijlocul bilelor alune de pădure sau măsline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv colorat cu branza aromata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu capsuni

ieri la 20:06

Tort cu pere si mascarpone

de Lau 9

ieri la 08:45

Tarta cu fructe

de Lau 9

ieri la 08:19

Iahnie de fasole boabe la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

pe 02.08 la 23:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4604 puncte

Rocsi

4407 puncte

Constelatialeu

3220 puncte

Gherca Daniela

3126 puncte

Catalina L

2432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de naut cu chorizo si bulgur
  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

  • 03

    MA

  • 04

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu capsuni

ieri la 20:06

Tort cu pere si mascarpone

de Lau 9

ieri la 08:45

Tarta cu fructe

de Lau 9

ieri la 08:19

Iahnie de fasole boabe la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

pe 02.08 la 23:44

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida