Aperitiv cu ardei si branzica pufoasa

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2015 | 1008 vizualizari

 

Delaco branza pufoasa este un prieten ce nu te lasa la greu . De data aceasta, rapid am pus pe masa un platou cu mini -ardei umpluti cu branzica tartinabila . Platou ce s-a topit urgent .

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie branza pufoasa cu somon de la Delaco
  • mini ardei diverse culori
  • codite de ceapa verde
  • ridichi albe
  • rosii chery
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ardei si branzica pufoasa:


  1. Legumele se curata si se spala.

  2. Ardeii se taie in doua.

  3. Coditele de ceapa se taie rondele fine.

  4. Ridichea se feliaza.

  5. Ardeii se umplu cu branzica si se presar cu codite de ceapa verde.

  6. Asezati ardeii pe un platou insotiti de felii de ridichi si de rosioare.


 

TIPS-URI

1

Mie imi place mult culoarea si gustul branzicii cu somon . Daca doriti puteti folosi Branzica pufoasa cu verdeata , la fel de gustoasa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ardei si branzica pufoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Teo 1

02.02.2015, 21:23

Pentru ca intotdeauna reusesti sa te joci combinand culorile,ma face sa cred ca esti o fire plina de optimism si vesela tare!

Rocsi 1

02.02.2015, 21:58

mirela0911 1

03.02.2015, 14:34

As servi cateva!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu parizer de pui