Aperitiv cu ardei si branzica pufoasa

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2015 | 1126 vizualizari

 

Delaco branza pufoasa este un prieten ce nu te lasa la greu . De data aceasta, rapid am pus pe masa un platou cu mini -ardei umpluti cu branzica tartinabila . Platou ce s-a topit urgent .

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie branza pufoasa cu somon de la Delaco
  • mini ardei diverse culori
  • codite de ceapa verde
  • ridichi albe
  • rosii chery
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ardei si branzica pufoasa:


  1. Legumele se curata si se spala.

  2. Ardeii se taie in doua.

  3. Coditele de ceapa se taie rondele fine.

  4. Ridichea se feliaza.

  5. Ardeii se umplu cu branzica si se presar cu codite de ceapa verde.

  6. Asezati ardeii pe un platou insotiti de felii de ridichi si de rosioare.


 

TIPS-URI

1

Mie imi place mult culoarea si gustul branzicii cu somon . Daca doriti puteti folosi Branzica pufoasa cu verdeata , la fel de gustoasa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ardei si branzica pufoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Teo 1

02.02.2015, 21:23

Pentru ca intotdeauna reusesti sa te joci combinand culorile,ma face sa cred ca esti o fire plina de optimism si vesela tare!

Rocsi 1

02.02.2015, 21:58

mirela0911 1

03.02.2015, 14:34

As servi cateva!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in foietaj