Aperitiv cu carnati de Frankfurt

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2017 | 3281 vizualizari

 

Va propun o rețetă delicioasa și rapida de aperitiv cu cârnati de Frankfurt.
Mi-au ramas 4 foi de placinta dupa reteta de placinta cu mere si am profitat pentru a face un aperitiv usor si rapid.
 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/12/aperitiv-cu-carnati-de-frankfurt.html

 

INGREDIENTE

  • 6 carnati de Frankfurt
  • 4 foi de placinta
  • 2 linguri de cascaval ras
  • 1 lingura de mustar Dijon
  • 20 g de unt topit
  • seminte de mac
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu carnati de Frankfurt:

Asezati cele 4 foi de placinta una peste alta si asezati-le pe o tava acoperita cu hartie de copt.

Ungeti cu mustar, presarati cascavalul ras si taiati cu o foarfeca de bucatarie in 6 patrate de lungimea carnatului.

Inveliti fiecare carnat in patratul taiat, ungeti bine cu unt topit si presarati seminte de mac.

Puneti in cuptorul incalzit la 200° C, timp de 20 minute.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu carnati de Frankfurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez cu cascaval si sos de rosii