Aperitiv cu carnati de Frankfurt

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2017 | 701 vizualizari

 

Va propun o rețetă delicioasa și rapida de aperitiv cu cârnati de Frankfurt.
Mi-au ramas 4 foi de placinta dupa reteta de placinta cu mere si am profitat pentru a face un aperitiv usor si rapid.
 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/12/aperitiv-cu-carnati-de-frankfurt.html

 

INGREDIENTE

  • 6 carnati de Frankfurt
  • 4 foi de placinta
  • 2 linguri de cascaval ras
  • 1 lingura de mustar Dijon
  • 20 g de unt topit
  • seminte de mac
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu carnati de Frankfurt:

Asezati cele 4 foi de placinta una peste alta si asezati-le pe o tava acoperita cu hartie de copt.


Ungeti cu mustar, presarati cascavalul ras si taiati cu o foarfeca de bucatarie in 6 patrate de lungimea carnatului.


Inveliti fiecare carnat in patratul taiat, ungeti bine cu unt topit si presarati seminte de mac.


Puneti in cuptorul incalzit la 200° C, timp de 20 minute.


Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu carnati de Frankfurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

kytz 1

07.12.2017, 06:43

Yammi!

Anett 1

17.12.2017, 17:39

bun!

Renataedina 1

21.12.2017, 10:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu caviar