Aperitiv cu carnati de Frankfurt

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2017 | 1311 vizualizari

 

Va propun o rețetă delicioasa și rapida de aperitiv cu cârnati de Frankfurt.
Mi-au ramas 4 foi de placinta dupa reteta de placinta cu mere si am profitat pentru a face un aperitiv usor si rapid.
 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/12/aperitiv-cu-carnati-de-frankfurt.html

 

INGREDIENTE

  • 6 carnati de Frankfurt
  • 4 foi de placinta
  • 2 linguri de cascaval ras
  • 1 lingura de mustar Dijon
  • 20 g de unt topit
  • seminte de mac
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu carnati de Frankfurt:

Asezati cele 4 foi de placinta una peste alta si asezati-le pe o tava acoperita cu hartie de copt.


Ungeti cu mustar, presarati cascavalul ras si taiati cu o foarfeca de bucatarie in 6 patrate de lungimea carnatului.


Inveliti fiecare carnat in patratul taiat, ungeti bine cu unt topit si presarati seminte de mac.


Puneti in cuptorul incalzit la 200° C, timp de 20 minute.


Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu carnati de Frankfurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

kytz 1

07.12.2017, 06:43

Yammi!

Anett 1

17.12.2017, 17:39

bun!

Renataedina 1

21.12.2017, 10:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5552 puncte

RODIMUR

4690 puncte

lucy2002

3971 puncte

mihaelar63

3812 puncte

oanapl

3041 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de cartofi si ceapa coapte la crock pot

ieri la 23:16

Ciuperci umplute cu carne de pui la cuptor

ieri la 17:58

Prajitura cu crema de ciocolata si mure

de Rocsi 9

ieri la 10:54

RETETA RECOMANDATA
Butoiase aperitiv