Aperitiv cu dovlecei

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2014 | 7209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 1 conopida mica
  • 1 ardei verde
  • 2 rosii
  • 2 oua
  • branza de vaca degresata
  • miez de lapte
  • 200 gr quark
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu dovlecei:

Se curata si se spala legumele.Dovlecelul se taie rondele,conopida se rupe in buchetele,rosiile felii,ardeiul rondele,branza de vaca si miez de lapte se taie felii.Intr- o tava de yena se pun in straturi felii de dovlecel,rosie,ardei,conopida si branza si se repeta pana se termina ingredientele.Se presara sare si piper.


Se bate ouale cu quark ul,sare si piper si se toarna peste legume.Se da la cuptor la foc mediu pana sunt facute legumele.Se serveste cald sau rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mirela0911 1

02.07.2014, 18:29

bun

Rocsi 1

02.07.2014, 21:30

Super!

MotanLaOale 1

05.07.2014, 23:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Insulite de dovlecei