Aperitiv cu foietaj si masline

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2010 | 6695 vizualizari

 

Este un aperitiv din bucataria franceza, foarte delicios si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr masline
  • aluat de foietaj din comert
  • 3 catei usturoi pisati
  • ulei de masline
  • parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu foietaj si masline:

Maslinele daca au samburi se scot. In robotul de bucatarie se pun maslinele ,usturoiul si se lasa sa se faca o pasta se adauga si ulei de masline.Totul se mixeaza ~5 min. Se intinde pasta obtinuta(la mine nu a iesit pasta,o crema, cred ca din cauza robotului , insa au iesit si asa foarte bune) pe foaie apoi se pune parmezanul ras si se ruleaza. Se da la frigider sa se intareasca apoi se taie felii. Se coc timp de 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu foietaj si masline" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Bunica 1

06.06.2010, 18:48

Si eu am crezut la fel ca roxana, ca sunt cu mac. Cred ca au iesit delicioase. Dar ce zici: merge un pahar cu bere?

epurasha2bb 1

06.06.2010, 22:35

mmm, ce idee interesanta! sunt sigura ca sunt bestiale , acus as papa u paltouas!

nadina73 1

07.06.2010, 01:53

si eu mariana sper ca nu ai papat tot5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
PETITE