Aperitiv cu somon afumat

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2010 | 6585 vizualizari

 

cu dedicatie speciala pentru INA ,care vrea somon

 

INGREDIENTE

  • grisine simple,pizza,susan,dar sa fie lungi
  • 400g somon afumat
  • crema de branza
  • patrunjel verde
  • ceapa verde
  • masline negre,verzi
  • ridichi albe pt decor
  • aragic murat dulce acrisor
  • scobitori
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu somon afumat:

Se amesteca bine branza cu ceapa verde si patrunjelul verde (frunzele de ceapa ) taiata foarte fin,apoi se amesteca foarte bine.


Se pun 2 lingurite din compozitia de branza cu ceapa pe felia de somon afumat si se intinde bine apoi se ruleaza in jurul grisinei.


Acest aperitiv este foarte bun si gustos dar nu se pregateste cu foarte mult timp inainte deoarece se inmoaie grisinele.


Se servesc cu masline ,arpagic murat si ridichi. Nu te mai saturi,ai tot manca si ai tot manca, musafiri mei au cerut portie tripla.


Merita macar o singura data sa le incercati si cu siguranata ca veti mai face

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Sylvia 1

24.06.2010, 18:17

Excelent arat am venit si eu cu furculitele mai este? Vad ca si la voi se gaseste ceapa aia mica murata, e bestiala

biancas76 1

24.06.2010, 23:10

vai ce bine arata platoul tau!!! mureseanco

mihaelar63 1

27.06.2010, 00:42

buna meserie , asta de musafir toata lumea o vrea
nadina arata super arpagicul murat e grozav , ai zice ca sunt perle

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu jambon