Aperitiv cu somon afumat

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2010 | 6183 vizualizari

 

cu dedicatie speciala pentru INA ,care vrea somon

 

INGREDIENTE

  • grisine simple,pizza,susan,dar sa fie lungi
  • 400g somon afumat
  • crema de branza
  • patrunjel verde
  • ceapa verde
  • masline negre,verzi
  • ridichi albe pt decor
  • aragic murat dulce acrisor
  • scobitori
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu somon afumat:

Se amesteca bine branza cu ceapa verde si patrunjelul verde (frunzele de ceapa ) taiata foarte fin,apoi se amesteca foarte bine.


Se pun 2 lingurite din compozitia de branza cu ceapa pe felia de somon afumat si se intinde bine apoi se ruleaza in jurul grisinei.


Acest aperitiv este foarte bun si gustos dar nu se pregateste cu foarte mult timp inainte deoarece se inmoaie grisinele.


Se servesc cu masline ,arpagic murat si ridichi. Nu te mai saturi,ai tot manca si ai tot manca, musafiri mei au cerut portie tripla.


Merita macar o singura data sa le incercati si cu siguranata ca veti mai face

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Sylvia 1

24.06.2010, 18:17

Excelent arat am venit si eu cu furculitele mai este? Vad ca si la voi se gaseste ceapa aia mica murata, e bestiala

biancas76 1

24.06.2010, 23:10

vai ce bine arata platoul tau!!! mureseanco

mihaelar63 1

27.06.2010, 00:42

buna meserie , asta de musafir toata lumea o vrea
nadina arata super arpagicul murat e grozav , ai zice ca sunt perle

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu somon afumat