Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
De la fiecare rosie se taie cu atentie capacelul.Se scoate miezul cu o lingurita,scobind cu grija sa nu le rupem.Se condimenteaza cu sare si piper in interior dupa gust,si se lasa cu gura in jos pentru 5 minute,sa se scurga surplusul se zeama.
Se incinge cuptorul la 180gC.
Apoi in fiecare rosie se sparge cate un ou.Rosiile astfel umplute se aseaza intr-o tava de yena si se dau la cuptor pentru 15 minute,se scot si se adauga pe fiecare rosie cate o ligurita de cascaval ras si se acopera cu capacelul(puteti folosi orice fel de branza va place),se mai dau la cuptor pentru 5 minute sa se topeasca cascavalul.
Se servesc cu verdeata proaspat tocata pe deasupra.Folositi orice va place,inclusiv frunze de ceapa verde.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult