Hamburgeri home-made

de dakris in Aperitive / Garnituri, 29 Feb 2012 | 2086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne (eu am folosit pulpa de porc)
  • 1 ou
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 morcov
  • 1 cartof
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • cateva fire patrunjel
  • sare, piper, cimbru, busuioc
  • 3-4 linguri de ulei
Pt chifle
  • 2 oua
  • 10 g drojdie uscata
  • 300 ml lapte
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • faina cat cuprinde (cca 700 g)
  • 50 ml ulei
  • susan
In plus,
  • 2-3 rosii
  • 1 castravete
  • cateva frunze de salata verde
  • ketchup
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburgeri home-made:

Carnea


Carnea, ceapa, cartoful si morcovul le-am tocat cu ajutorul robotului de bucatarie pana a rezultat o pasta. Pasta de carne am asezat-o intr-un bol, am presarat condimentele, oul, pesmetul si patrunjelul tocat si am amestecat bine compozitia.


Carnea am fript-o, pe ambele parti, intr-o tigaie teflonata cu putin ulei.


Chiflele


Am cernut faina, am asezat-o intr-un castron mare si am format un "cuib" in mijloc in care am adaugat laptele caldut, sarea, zaharul, un ou si drojdia. Am framantat si spre final am inglobat uleiul (am framantat coca cu mainile unse cu ulei) si am lasat la dospit cca 30 min. Apoi am format chiflele in forma dorita si le-am asezat in tava, peste hartia de copt, lasandu-le la dospit inca 15-20 min. Am uns cu ou si am presarat susan. Le-am copt la foc potrivit.


Am taiat chiflele pe mijloc si am asezat salata, carne, felii de rosii si castraveti.


Am servit hamburgerii impreuna cu cativa cartofi prajiti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburgeri home-made" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

dakris 1

01.03.2012, 12:13

Ubulika 1

02.03.2012, 11:49

uai mama ce bunatateeeee

dakris 1

02.03.2012, 12:42

multumesc, Ubulika!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Burgeri