Aperitiv festiv- Mini cheeseburger

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2015 | 1134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru burger:
  • 150 grame carne tocata de vita cu maxim 10% grasime
  • 1/2 lingura pesmet
  • 1 ou mic
  • 1/2 lingura ketchup
  • sare/piper
  • usturoi pudra
  • ceapa pudra
  • 1/2 lingura mustar
  • 1 lingurita sos picant (eu am folosit Frank's Redhot)
  • Pentru servit:
  • 8 mini chifle
  • 1 rosie cherry taiata felii
  • 1/2 lingura sos barbecue
  • cateva frunze de salata
  • branza Cheddar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv festiv- Mini cheeseburger:

Se amesteca toate ingredientele pentru burger. Se imparte carnea in 8 bile, se aplatizeaza usor si se prajesc pe un gratar fierbinte cateva minute. Se intorc, se aseaza branza deasupra si se lasa pana aceasta incepe sa se topeasca.


Se taie mini chiflele longitudinal in jumatate, se unge partea interiora cu sos barbecue, se aseaza o frunza de salata, apoi burgerul, o felie de rosie si se inchide sandvisul cu cealalta jumatate de chifla.


Se fixeaza cu o scobitoare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv festiv- Mini cheeseburger" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

miki_a 1

10.12.2015, 16:13

Facut in casa nu poate fi decat bun si sanatos!

Rocsi 1

10.12.2015, 18:55

Super bun!

Satisfyyourcravings 1

10.12.2015, 22:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu branza de burduf