Aperitiv festiv- Mini cheeseburger

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2015 | 952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru burger:
  • 150 grame carne tocata de vita cu maxim 10% grasime
  • 1/2 lingura pesmet
  • 1 ou mic
  • 1/2 lingura ketchup
  • sare/piper
  • usturoi pudra
  • ceapa pudra
  • 1/2 lingura mustar
  • 1 lingurita sos picant (eu am folosit Frank's Redhot)
  • Pentru servit:
  • 8 mini chifle
  • 1 rosie cherry taiata felii
  • 1/2 lingura sos barbecue
  • cateva frunze de salata
  • branza Cheddar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv festiv- Mini cheeseburger:

Se amesteca toate ingredientele pentru burger. Se imparte carnea in 8 bile, se aplatizeaza usor si se prajesc pe un gratar fierbinte cateva minute. Se intorc, se aseaza branza deasupra si se lasa pana aceasta incepe sa se topeasca.


Se taie mini chiflele longitudinal in jumatate, se unge partea interiora cu sos barbecue, se aseaza o frunza de salata, apoi burgerul, o felie de rosie si se inchide sandvisul cu cealalta jumatate de chifla.


Se fixeaza cu o scobitoare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv festiv- Mini cheeseburger" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

miki_a 1

10.12.2015, 16:13

Facut in casa nu poate fi decat bun si sanatos!

Rocsi 1

10.12.2015, 18:55

Super bun!

Satisfyyourcravings 1

10.12.2015, 22:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza, ardei si schinduf