Aperitiv muffins cu ou

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2018 | 1298 vizualizari

 

"Picnicul bucatarasilor"
Am vazut aceasta reteta faina la Adriana si mi-a placut asa mult ca am si incercat-o. Cat de repede se prepara, dar la fel de repede se si mananca. Sunt foarte bune si nu au ingrediente deloc sofisticate. Sa le incercati si voi!

Multumesc Adriana pentru reteta!

 

INGREDIENTE

    • 50 gr smantana
    • 180 ml lapte
    • 1 ou
    • 30 gr unt
    • 150 gr faina
    • sare
    • piper
    • 1 lingurita praf de copt

In plus:

  • 100 gr jambon (sau bacon)
  • 6 oua
  • 1-2 linguri parmezan ras
  • 2-3 crengute patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv muffins cu ou:

Intr-un bol amestecati faina, sarea, piperul si praful de copt. Incorporati laptele, smantanata si untul topit. La final adaugati oul si amestecati bine. O sa obtineti un aluat ca o smantana mai groasa. Jambonul il taiati bucatele.


Incingeti o tigaie, puneti jambonul si il rumeniti usor. Il scoateti pe o farfurie in care puneti un servetel. Patrunjelul il tocati marunt. Ungeti o tava pentru briose cu putin ulei. Puneti 1-2 linguri din aluat, in fiecare forma. Presarati bucati de jambon, apoi spargeti cate un ou in fiecare briosa. Puneti restul de aluat, apoi presarati parmezan ras si patrunjel tocat.


Introduceti briosele in cuptorul incins, la 180 de grade C, pana se rumenesc frumos deasupra, 15-20 de minute. Cand sunt gata, le serviti fie calde, dar sunt la fel de bune si reci. Alaturi de o salata, simple sau cu o cana de iaurt, sunt grozave.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv muffins cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

08.06.2018, 19:43

Va multumesc!

Andra_Constantinescu 1

10.06.2018, 19:49

Ce bine arata!

Rocsi 1

12.06.2018, 10:19

Multumesc mult Andra!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ghiveci de legume
  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua coapte in chifle