Aperitiv omleta cu legume si ton

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2017 | 346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mica
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 1/2 ceapa
  • 1 cutie mix porumb si fasole rosie
  • 160 gr ton
  • 8 oua
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta cu legume si ton:

Legumele le spalam, le curatam si le taiem in cuburi, aproximativ de aceeasi marime.


Punem putin ulei intr-o tigaie si, cand uleiul este incins, punem legumele. Presaram sare si le lasam la calit la foc potrivit, amestecand mereu.


Cand legumele sunt gata, inchidem focul si dam tigaia deoparte.


Intr-un bol, punem porumbul cu fasole rosie si tonul maruntit (eu am folosit ton la cutie, in ulei de masline).


In acelasi bol, adaugam legumele calite si amestecam totul.


Separat batem spuma ouale cu un varf de sare.


Adaugam si ouale in bolul cu legume si amestecam. Potrivim de sare si piper.


Ungem cu ulei o tava dreptunghiulara si turnam compozitia de oua si legume.


Dam tava la cuptorul incins in prealabil, la 180 grade C, pentru 30 minute.


Dupa plac, se poate presara parmezan ras.


Cand omleta este coapta, o lasam cinci minute in tava, dupa care o taiem dupa plac si servim cu o salata de rosii.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta cu legume si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Gherca Daniela 1

24.07.2017, 22:02

miki_a 1

25.07.2017, 10:09

Super bună și gustoasă!

Andreea Caroline 1

26.07.2017, 13:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne