Aperitiv omleta cu legume si ton

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2017 | 791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mica
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 1/2 ceapa
  • 1 cutie mix porumb si fasole rosie
  • 160 gr ton
  • 8 oua
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta cu legume si ton:

Legumele le spalam, le curatam si le taiem in cuburi, aproximativ de aceeasi marime.


Punem putin ulei intr-o tigaie si, cand uleiul este incins, punem legumele. Presaram sare si le lasam la calit la foc potrivit, amestecand mereu.


Cand legumele sunt gata, inchidem focul si dam tigaia deoparte.


Intr-un bol, punem porumbul cu fasole rosie si tonul maruntit (eu am folosit ton la cutie, in ulei de masline).


In acelasi bol, adaugam legumele calite si amestecam totul.


Separat batem spuma ouale cu un varf de sare.


Adaugam si ouale in bolul cu legume si amestecam. Potrivim de sare si piper.


Ungem cu ulei o tava dreptunghiulara si turnam compozitia de oua si legume.


Dam tava la cuptorul incins in prealabil, la 180 grade C, pentru 30 minute.


Dupa plac, se poate presara parmezan ras.


Cand omleta este coapta, o lasam cinci minute in tava, dupa care o taiem dupa plac si servim cu o salata de rosii.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta cu legume si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Gherca Daniela 1

24.07.2017, 22:02

miki_a 1

25.07.2017, 10:09

Super bună și gustoasă!

Andreea Caroline 1

26.07.2017, 13:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute