Aperitiv saratele rapide

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2017 | 1290 vizualizari

 


Imi plac saratelele si fac foarte des -vezi retele mele aici.Va propun de data aceasta, o reteta foarte usoara cu branza frantuzeasca Comté.
Ideala de facut impreuna cu copiii si puteti inlocui branza Comté cu branza dorita.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 100 g unt moale
  • 140 g de branza compté data pe razatoarea cea mare
  • 4 linguri de lapte
  • 1 lingurita de sare
  • 1 galbenus de ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele rapide:


Incalziti cuptorul la 210° C. Intr-un castron sau in bolul robotului amestecati toate ingredientele.


Trebuie sa obtineti un aluat omogen neted. Lasati sa se odihneasca 1 ora.


Pe un blat infainat, intindeti aluatul cu un rulou de patiserie (grosime de 3 mm).


Decupati saratelele, ungeti cu galbenusul batut si presarati deasupra seminte de mac sau chimen, sare mare sau branza rasa.


Puneti-le pe o tava acoperita de hartie de copt. Dati la cuptor, timp de 15 minute.


Lasati-le sa se raceasca complet pe un gril. Serviti ca aperitiv. Le puteti conserva intr-o cutie metalica.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Adi 1

08.04.2017, 23:20

Foarte bune!

dantes 1

09.04.2017, 14:31

Bune!

Valclaudia 1

14.04.2017, 10:45

ce-mi plac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake rece cu ciocolata si visine

de oanapl 6

ieri la 22:50

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

de Rocsi 9

ieri la 20:21

Piept de porc la cuptor, cu varza dulce, in sos de rosii

de vasimur 2

ieri la 19:09

Suc de mere dupa reteta veche

de Ksenya 4

ieri la 17:36

RETETA RECOMANDATA
Aperitive crochete din cartofi şi branza telemea