Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
un deliciu,musafirii au avut numai vorbe de lauda
Ardeiul il curatam si il taiem cubulete mici.
Prazul il taiem rondele.
Sunca presata o taiem fasii mici.
Separam galbenusurile de albusuri.
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.Adaugam galbenusurile,condimentam dupa gust.Adaugam treptat smantana,faina,pesmetul,sunca,cascavalul,telemeaua,ardeii si ceapa si omogenizam bine compozitia.
Ungem niste forme de hartie de briose cu putin ulei si le punem intr-o tava speciala de briose si punem cu o lingura din comopzitie(pana sus,eu nu am pus ca nu am stiut cat cresc).Mi-au iesit 24de bucati.
Punem in cuptorul preincalzit la foc potrivit,cam 50-60minute,pana se rumenesc frumos.
Servim reci sau calde.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult