Aperitive din foietaj cu ciuperci.

de alilianaa in Mancaruri de post, 13 Apr 2014 | 5457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • · 1 pachet aluat de 800 g
  • · 1 kg ciuperci champignon
  • · 3 legaturi ceapa verde
  • · ceapa alba
  • · 2 legaturi mici usturoi verde
  • · sare, piper dupa gust
  • · o legatura de patrunjel si o legatura marar
  • · 3 linguri rase pesmet
  • · un morcov
  • · 40 ml ulei
  • · 2 lingurite margarina
  • · O jumatate ceasca de apa ( 50 ml)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive din foietaj cu ciuperci.:

Aluatul se lasa la dezghetat la temperatura camerei.

Ciupercile au fost curatate, spalate si tocate marunti. Morcovul curatat si dat prin razatoarea mica. Ceapa si usturoiul curatate, spalate.

Intr-o tigaie se pune  uleiul la incins. Se adauga ceapa verde, usturoiul, ceapa alba si morcovul. Se pune sare, piper si se lasa la calit putin. Cand incep sa se inmoaie se adauga  ciupercile si se lasa la fiert. Se pune o jumatate de ceasca de apa.  La final se pune mararul si patrunjelul tocat marunt. In functie de consistenta preparatului se adauga sau nu pesmet. Eu am adaugat.

Se lasa compozitia la racit.

Ciupercile se impart in doua. La fel si aluatul.  O parte a acestuia l-am pregatit sub forma de ruloruri o parte minitarte.  Rulorile: foaia se intinde. Se pun ciupercile, se ruleaza si se taie  in portii potrivite. Se aseaza intr-o tava  pe foaie de copt. Formele de tarte de ung bine cu margarina. Se pune aluatul. Peste acesta, ciupercile. Cand toate sunt pregatite se pun la cuptor pentru max. 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive din foietaj cu ciuperci." nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

Salata de citrice cu burrata

pe 24.01 la 18:51

Parizer de pui facut in casa

de katty 7

pe 24.01 la 11:34

TOP
utilizatori

mihaelar63

7027 puncte

katty

4779 puncte

dantes

3181 puncte

Gherca Daniela

2299 puncte

madi_marin

2120 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

Salata de citrice cu burrata

pe 24.01 la 18:51

Parizer de pui facut in casa

de katty 7

pe 24.01 la 11:34

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu ciuperci