Ardei copti cu cascaval de tara

de vickyduta in Mancaruri de legume, 20 Ian 2011 | 4147 vizualizari

 

Combinatia de ardei copt cu cascaval de tara topit este excelenta, gustul sau divin spune tot, mancat cald este absolut delicios aduce aminte de zilele de iarna friguroase petrecute in casa bunicilor la gura sobei.

 

INGREDIENTE

  • ardei copti
  • o bucata de cascaval de tara
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti cu cascaval de tara:

Ardeii se coc dupa care se curata de seminte si de cotoare, se pune putin ulei intr-o tigaie si se inabusa putin se rade cascavalul peste ei si se amesteca bine pana se topeste tot cascavalul. Se pot servi cu  mamaliga, smantana sau sos de usturoi depinde de gusturile fiecaruia, sau se pot servi simpli, indicat este sa se servesca cat este cald pentru a nu se intari cascavalul.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti cu cascaval de tara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

vickyduta 1

21.01.2011, 22:52

Multumesc fetele. LUK, da cascaval facut la tara de bunici, este super bun, nu din comert ca nu iese la fel, eu am incercat si cu ala, asta facut de taran este absolut delicios.

alinutzika 1

05.09.2011, 14:39

interesanta reteta.....dupa ingredientele folosite cred ca e grozav de buna

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:26

interesant

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Conopida gratinata