Ardei gras umplut

de mamaieelena in Mancaruri de post, 2 Aug 2011 | 2365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei gras 6 bucati eu am ales de diferite culori
  • cuscus 1 cana (aproximativ 150 gr)
  • 2 cepe mijlocii
  • 400 gr. ciuperci proaspete
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 fire menta proaspata
  • 250 gr.suc de rosii
  • 2 rosii proaspete
  • 50ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei gras umplut:

Ciupercile le-am spalat si maruntit la fel si ceapa.Am pus in tigaie uleiul si cand s-a incins am adaugat ceapa si ciupercile.Cuscusul l-am pus intr-o craticioara cu capac si peste el am pus sare si apa fierbinte (apa am masurat-o cu aceeasi cana cu care am masurat si cuscusul)adica doua masuri la o masura de cuscus.Cand a scazut zeama de la ciuperci le-am dat deoparte si le-am potrivit de sare si piper dar intre timp am spalat si tocat marunt verdeata si am adaugat-o cand s-a mai racit compozitia adica ciuperci,ceapa si cuscus.Ardeiul care a fost spalat si curatat adica taiat capac la codita si scos semintele.Dupa aceasta operatiune pregatim vasul in care urmeaza sa-l punem la cuptor de examplu eu am pus in vas roman si l-am pregatit astfel:am am pus pe fundul vasului firele de menta si rosiile taiate rondele si am acoperit toata suprafata.Ardeii i-am umplut cu compozitia de cuscus,ceapa,verdeata si ciuperci ,i-am asezat in vas si am turnat sucul de rosii.Am pus la cuptorul preincalzit la 200 de grade aproximativ 30 de minute.A fost delicios.Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei gras umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Cris2711 1

03.08.2011, 18:27

Cat de frumos ai prezentat si ce as fi mancat si eu

mamaieelena 1

04.08.2011, 09:35

eduard multumesc

mamaieelena 1

04.08.2011, 09:35

cris multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de post cu ciuperci