Ardei gras umplut

de mamaieelena in Mancaruri de post, 2 Aug 2011 | 3275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei gras 6 bucati eu am ales de diferite culori
  • cuscus 1 cana (aproximativ 150 gr)
  • 2 cepe mijlocii
  • 400 gr. ciuperci proaspete
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 fire menta proaspata
  • 250 gr.suc de rosii
  • 2 rosii proaspete
  • 50ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei gras umplut:

Ciupercile le-am spalat si maruntit la fel si ceapa.Am pus in tigaie uleiul si cand s-a incins am adaugat ceapa si ciupercile.Cuscusul l-am pus intr-o craticioara cu capac si peste el am pus sare si apa fierbinte (apa am masurat-o cu aceeasi cana cu care am masurat si cuscusul)adica doua masuri la o masura de cuscus.Cand a scazut zeama de la ciuperci le-am dat deoparte si le-am potrivit de sare si piper dar intre timp am spalat si tocat marunt verdeata si am adaugat-o cand s-a mai racit compozitia adica ciuperci,ceapa si cuscus.Ardeiul care a fost spalat si curatat adica taiat capac la codita si scos semintele.Dupa aceasta operatiune pregatim vasul in care urmeaza sa-l punem la cuptor de examplu eu am pus in vas roman si l-am pregatit astfel:am am pus pe fundul vasului firele de menta si rosiile taiate rondele si am acoperit toata suprafata.Ardeii i-am umplut cu compozitia de cuscus,ceapa,verdeata si ciuperci ,i-am asezat in vas si am turnat sucul de rosii.Am pus la cuptorul preincalzit la 200 de grade aproximativ 30 de minute.A fost delicios.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei gras umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 23 %
219.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Cris2711 1

03.08.2011, 18:27

Cat de frumos ai prezentat si ce as fi mancat si eu

mamaieelena 1

04.08.2011, 09:35

eduard multumesc

mamaieelena 1

04.08.2011, 09:35

cris multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu ciuperci