Ardei iute caramelizat

de FlaviaD in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2013 | 1055 vizualizari

 

Ardeiul iute caramelizat este un produs care se obtine extrem de usor, este aspectuos, il putem folosi la diferite preparate si este extrem de iute :)

 

INGREDIENTE

  • -1/2 kg ardei iute
  • -2 linguri zahar brut
  • -1 lingura ulei de porumb
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iute caramelizat:

Am inceput prin a taia cubulete fiecare ardei in parte, iarcand au fost toti gata pregatiti doar le-am dat drumul intr-o cratita in care am incins ulei de porumb. I-am lasat sa se prajeasca bine mereu fiind prin preajma si intorcand cu lingura in ei pentru ca altfel s-ar fi ars.


Dupa aproximativ 15 minute am adaugat zaharul brut. Am amestecat cu lingura pana s-a topit. Vom observa ca produsul nostru isi va schimba textura si se va ingrosa putin.


Am oprit focul si cat am lasat la racit, caramelul deja isi facuse treaba si intarise ardeiul prajit.


Cantitatea de ardei iute caramelizat obtinuta am transferat-o intr-o caserola si am pastrat-o la frigider. Poate fi pastrata pentru... si se poate folosi la supe, ciorbe, pizza, fripturi, etc

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iute caramelizat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Lia_ 1

30.09.2013, 06:56

ce nebunii mai faci

FlaviaD 1

30.09.2013, 07:35

Multumesc! Merita incercat

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:19

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Picanterii