Ardei iuti in otet

de Bunica in Conserve, 7 Sep 2009 | 53775 vizualizari

 

Cand ciorbita este aburinda ,ce bine merge un ardei iute!.

 

INGREDIENTE

  • ardei iute
  • sare
  • otet
  •  piper boabe
  • foaie de dafin
  • hrean (radacina)
  • frunze de telina
  • boabe de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:

Se spala ardeiul, se curata de frunze si de partile vatamate si se taie rondele( mai mici ,mai mari dupa preferinta).

Se pun bucatile de ardei in borcan . In fiecare borcan se pun cate 2 bucatele de hrean , cateva boabe de piper si frunze de telina.si o bucatica de foaie de dafin.boabe de mustar.

Cat se taie ardeiul se poate fierbe solutia din: o parte otet,  doua parti apa si o lingura de sare la litru de lichid. Se pune fierbinte peste ardei , se capseaza borcanele si se pun in camara pentru iarna.

 

TIPS-URI

1

Se pot pune si ardeii intregi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Bunica 1

09.09.2009, 21:51

Am facut si eu anul trecut cu pastai de fasole, dar noua ne place mai mult asa. Fasolea le ia din iuteala..

Bunica 1

09.09.2009, 21:52

Oana, am pus frunze de telina deasupra ardeilor.

babi5 1

25.10.2014, 15:32

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca rapida