Ardei iuti in otet

de Bunica in Conserve, 7 Sep 2009 | 43561 vizualizari

 

Cand ciorbita este aburinda ,ce bine merge un ardei iute!.

 

INGREDIENTE

  • ardei iute
  • sare
  • otet
  •  piper boabe
  • foaie de dafin
  • hrean (radacina)
  • frunze de telina
  • boabe de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:

Se spala ardeiul, se curata de frunze si de partile vatamate si se taie rondele( mai mici ,mai mari dupa preferinta).

Se pun bucatile de ardei in borcan . In fiecare borcan se pun cate 2 bucatele de hrean , cateva boabe de piper si frunze de telina.si o bucatica de foaie de dafin.boabe de mustar.

Cat se taie ardeiul se poate fierbe solutia din: o parte otet,  doua parti apa si o lingura de sare la litru de lichid. Se pune fierbinte peste ardei , se capseaza borcanele si se pun in camara pentru iarna.

 

 

TIPS-URI

1

Se pot pune si ardeii intregi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Bunica

Bunica 1

09.09.2009, 21:51

Am facut si eu anul trecut cu pastai de fasole, dar noua ne place mai mult asa. Fasolea le ia din iuteala..

Bunica

Bunica 1

09.09.2009, 21:52

Oana, am pus frunze de telina deasupra ardeilor.

babi5

babi5 1

25.10.2014, 15:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec de ciocolata si menta

de Rux 9

Chec de ciocolata...

ieri la 23:34

Gogosi

de ancutsa 4

Gogosi

ieri la 23:03