Ardei iuti umpluti cu ton

de Lau in Peste, 13 Ian 2020 | 598 vizualizari

 

„Bunatati pentru Craciun”

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g ardei iuti
  • 200 g ton
  • 2 linguri maioneza
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 200 ml otet
  • 1 l apa
  • 1 foaie de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti umpluti cu ton:

Intr-o oala punem apa cu otet, sare, boabe de piper si foaia de dafin la fiert.


Intre timp taiem capacelele de la ardei si curatam de cotor si seminte.


Din moment ce fierbe apa, adaugam ardeii si lasam sa fiarba 5 min.


Ii scoatem in apa rece (punem si cateva cubulete de gheata), ii lasam sa se scurga foarte bine de apa.


Intre timp amestecam maioneza (eu am facut in casa), tonul scurs de ulei, ceapa tocata marunt si condimente dupa gust (ar fi bine sa dam ceapa prin razatoare), amestecam bine si lasam 5 min.


Cu ajutorul unei lingurite incarcam ardeii si ii asezam in tava, ii dam la rece minim 1 ora inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti umpluti cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

vasimur 1

14.01.2020, 17:56

Panacris 1

15.01.2020, 20:18

Rocsi 1

16.01.2020, 19:18

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert flori dulci cu gem
  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton