Ardei si rosii umplute

de Dana_Retetegg in Porc, 5 Dec 2010 | 3454 vizualizari

 

O reteta de care nu ma satur niciodata.

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei grasi
  • 5 rosii maricele
  • 2 rosii mici
  • 1 kg carne de porc tocata
  • 150 gr orez
  • 3-4 cepe
  • 200 gr pasta de tomate
  • condimente (cimbru, sare, piper)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei si rosii umplute:

Ardeii si rosiile mari le-am curatat de seminte. Rosiile mici le-am taiat felii.

Carnea de porc am amestecat-o cu ceapa tocata marunt, orezul, condimentele si 100 gr pasta de tomate.

Am umplut ardeii si rosiile cu amestecul de carne si am folosit felii de rosie drept capac.

Le-am asezat intr-o oala, am adaugat 100 gr pasta de tomate, sare si apa cat sa acopere legumele.

Le-am lasat pe aragaz la foc potrivit aproximativ 1 ora si jumatate.

Pentru servire noi am facut separat un sos din pasta de tomate, condimente, 2 linguri de apa si 1 lingura de faina. De asemenea, am servit si cu smantana proaspata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei si rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

06.12.2010, 12:47

foarte bune

LUK 1

07.12.2010, 23:46

tre sa incerc si eu dar cu carne de pui sa pape si fetita mea.

Dana_Retetegg 1

08.12.2010, 00:07

mmm...cred ca ies si mai bune cu pui

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mancare de pui cu masline
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Friptură în ulei cu garnitură de ciuperci şi smântână