Cartofi natur cu ceafa la cuptor

de MIUTA in Porc, 23 Iun 2011 | 4308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 100 g unt
  • 4 bucati ceafa cu os
  • patrunjel verde
  • sare,piper,vegeta,boia
  • ulei
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi natur cu ceafa la cuptor:

Am condimentat ceafa cu usturoi pisat,sare,piper,vegeta,boia si am tinut-o in frigider pana a doua zi acoperita in folie.


A doua zi am pus intr-o tava ulei,am asezat ceafa si am bagat-o la cuptor.


Ceafa trebuie sa stea cca o ora la cuptor.Din cand in cand se stropeste cu vinul amestecat cu apa.Daca nu este facuta se poate lasa chiar mai mult de o ora.


Cartofii se curata,se spala si se pun la fiert taiati in patru in apa cu sare.


Cand sau fiert cartofii se scurg.


Se stropesc cu untul topit si se condimenteaza cu vegeta, piper.


Servim ceafa alaturi de cartofii natur.


Presaram daca dorim deasupra patrunjel verde.


Noi am servit cu muraturi ca inca mai am o groaza de anul trecut dar este excelent si cu o salata de sezon.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi natur cu ceafa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

ionela2682 1

25.06.2011, 15:12

adry88 1

28.06.2011, 16:37

ce apetisant

Lau 1

01.07.2011, 17:04

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu snitele din pulpa de porc