Ardei umpluti

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 19 Aug 2010 | 1552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aredi gras
  • carne tocata
  • orez
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foi de dafin
  • pasta tomate
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Am spalat si curatat ardeii.


Carnea macinata am amestecat-o cu ceapa data prin razatoare, cu orezul spalat si scurs de apa, sare, piper, ou, si cimbru.


Am umplut apoi ardeii cu amestecul obtinut.


Am pus ardeii intr-o cratita iar peste ei am turnat apa si am potrivit gustul cu apa si sare, adaugand si cateva foi de dafin.


Cand carnea a fost fiarta am amestecat pasta de tomate cu o lingura de faina si am turnat-o in oala cu ardeii....si am mai lasat 5 minute sa fiarba.


Am servit alaturi de smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Adinacarla 1

19.08.2010, 21:40

Bine ati cenit la masa.
madina cu mare drag ...va astept pe toate la masa

Rocsi 1

19.08.2010, 21:45

am venit si eu sa pap

Adinacarla 1

19.08.2010, 22:15

bine ai venit rocsi...te astept cu mare drag la masa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu galuste