Ardei umpluti

de nadea68 in Mancaruri cu carne, 15 Iul 2013 | 1947 vizualizari

 

Vara din meniul nostru nu pot lipsi ardeii umpluti!!mai ales daca ardeii sunt din gradina noastra :)

 

INGREDIENTE

  • 10-12 ardei mici
  • 500 g carne (vita+porc)
  • 1/2 cana orez
  • 2-3 rosii
  • 1 ceapa
  • o legatura marar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Mai intai spalam si taiem cotorul de la ardei, curatam de seminte.


Intr-o tigaie punem ulei si calim ceapa cu orezul cateva minute.Adaugam sucul de rosii proaspete si mai lasam pe foc pana se restrange un pic.


Intr-un bol punem carnea peste care adaugam orezul+ceapa+suc de rosii.Se pune sarea,piperul cimbrul si mararul taiat marunt.


Amestecam ingredientele bine.


Se umple fiecare ardei si se pune un capac taiat dintr-o rosie.


Intr-o oala se aseaza ardeii se oparesc cu apa ferbinte amestecata cu un pic de suc de rosii .Se dau la fiert 20 minute la foc mare dupa care se reduce focul si se la sa pana orezul e gata fiert.


Se acompaniaza cu smantana.


POFTA BUNA!!


 

TIPS-URI

1

ardeii dupa ce dau in clocot se pot baga la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

nadea68 1

05.08.2013, 18:02

Ana_O 1

03.12.2013, 15:51

mi-au iesit perfect deliciosi, ms pt reteta!

nadea68 1

03.12.2013, 22:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne