Ardei umpluti

de Miha in Pui, 15 Mai 2009 | 8029 vizualizari

 

Nu-i asa ca vi s-a facut dor de o portie delicioasa de ardei umpluti? :D

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1/2 cana orez
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 3 linguri ulei
  • 300 ml suc de rosii
  • verdeata
  • sare,piper si cimbru
  • 6 ardei
  • 1 rosie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ardeii se spala,se scot cotoarele,se scutura de seminte si se lasa cu gura in jos sa se scurga.


Carnea o tocam impreuna cu verdeata,ou,morcov,sare,piper si cimbru.


Ceapa o calim putin in ulei,adaugam 100 ml suc de rosii si orezul spalat. Lasam la fiert pana scade sucul de rosii.


Lasam la racit,dupa care amestecam cu carnea tocata.Cu acest amestec umplem ardeii.Le punem capace din felii de rosie.


Se aseaza intr-o cratita ,fie culcati fie cu gura in sus.Adaugam o cana de apa si restul de suc de rosii amestecat cu putin cimbru si sare.


Acoperim si dam la cuptor pentru 40 de minute.


Se servesc cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Fierbator Style Black

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (10)

Miha 1

16.05.2009, 21:59

Jamie,asa-i ca nu stii a face ardei umpluti?

Miha 1

16.05.2009, 22:01

Ala,de-acu daca or sa apara si ardei de-ai nostri,adica mai ieftini ii voi face si eu destul de des.Ne plac mult si nu e asa multa munca,cum e la sarmale.

Miha 1

16.05.2009, 22:01

Luminita,nu mai am,dar mai facem daca se anunta oaspeti la masa...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Kofta cu sos tomat la cuptor