Nu-i asa ca vi s-a facut dor de o portie delicioasa de ardei umpluti? :D
Ardeii se spala,se scot cotoarele,se scutura de seminte si se lasa cu gura in jos sa se scurga.
Carnea o tocam impreuna cu verdeata,ou,morcov,sare,piper si cimbru.
Ceapa o calim putin in ulei,adaugam 100 ml suc de rosii si orezul spalat. Lasam la fiert pana scade sucul de rosii.
Lasam la racit,dupa care amestecam cu carnea tocata.Cu acest amestec umplem ardeii.Le punem capace din felii de rosie.
Se aseaza intr-o cratita ,fie culcati fie cu gura in sus.Adaugam o cana de apa si restul de suc de rosii amestecat cu putin cimbru si sare.
Acoperim si dam la cuptor pentru 40 de minute.
Se servesc cu smantana.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro